Standard Liege vant den Belgiske cupen

171

Ole Martin Årst sin tidligere klubb Standard Liege, vant  den belgiske cupfinalen etter 2-1 seier over Club Brugge søndag.

Søndag vant Standard Liege den belgiske cupfinalen, hvor dem spilte mot Club Brugge. Standard Liege tok ledelsen etter femten minutter med Jean – Luc Dompe, men ti minutter senere utlignet Club Brugge og det sto 1-1.

Tidlig i andre omgang fikk Club Brugge spissen Adboulaye Diaby  se det røde korte, og dermed måtte laget fra Brugge spille resten av kampen med en mann mindre.  Med en mann mer var det enklere for Liege,som  et par minutter igjen av kampen dukket  Ivan Santini opp å scoret vinnermålet.

– Dermed har laget fra byen Liege vunnet cupen for sjuende gang. Første gangen klubben vant cupfinalen var i 1954. Klubben har for øyeblikket ikke noen noen nordmenn i laget. Men har tidligere hatt Ole Martin Årst som spilte for klubben fra 2000-2003, hvor han i løpet av den tiden scoret 41 mål på 72 kamper.