Det belgiske landslaget har avlyst treningene, etter terrorangrepene i Brussel

818

Etter dagens terrorangrepet mot hovedstaden i Belgia. Har det belgiske fotballlandslaget avlyst dagens planlagte treningsøkt.  

Alle flyginger er kansellert, mens fly som ankommer vil bli omdirigert og terrorberedskapen er på det høyeste nivået.  Det har naturlig ført til at det Belgiske fotballandslaget har avlyst treningene. The Royal belgiske fotballforbundet (KBVB) har også vært ute på sin Twitter-konto for landslaget, hvor dem skriver følgende «I dag føler vi at fotball ikke er det viktigste» og at deres tanker våre går til ofrene, og familien og det belgiske folk.

Vi har valgte å avlyse treningen, som var en forberedelse inn mot kampen mot Portugal den 29 Mars. Også kampen står i fare for å bli avlyst.

- Annonse -

Den engelske fotballklubben Norwich har også bekreftet at klubbens spiss Dieumerci Mbokani var på Zaventem flyplass da det eksploderte, men han ble ikke truffet, eller skadet, men han er rystet over hendelsene.

Eksplosjonene skjedde bare fire dager etter Salah Abdeslam, den hovedmistenkte bak terrorangrepet mot Paris som drepte 130 mennesker ble arrestert i Brussel. Dager etter disse angrepene. 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -