Steinar Strømnes er klar for Stabæk Fotball – signert for 3 år

568

Stabæk Fotball har funnet erstatteren for Morten Skjønsberg i midtforsvaret. Valget falt på Steinar Strømnes, som forøvrig bare bor 300 meter unna Nadderud.

Strømnes kommer fra spill i Strømmen og har signert en 3-årskontrakt.

Strømnes er oppvokst på Hadeland, og har i løpet av seniorkarrieren spilt for Vålerenga, HamKam, Lyn, Kongsvinger, Åtvidabergs FF og nevnte Strømmen.

– Jeg må prøve å være meg selv og bidra med det jeg kan. Jeg har vært eldst i Strømmen også, det er bare sånn det er. Det blir kanskje sånn at man tar litt ekstra ansvar på banen, sier Strømnes til stabak.no

- Annonse -

Steinar Strømnes har bokført 178 kamper og 9 mål for Strømmen, mens i Lyn ble det 10 kamper. Da han var i Kongsvinger, fikk han 41 kamper.

– Vi har tro på at dette vil være en bra signering for Stabæk. Vi får inn en voksen kar som bor et steinkast unna Nadderud stadion, og som har hatt et sterkt ønske om å spille i den blå drakten, sier sportssjef i Stabæk, Inge Andrè Olsen.

Vil du være med på vår storsatsing?

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -