Stöger: Aubameyang blir i klubben

240

Borussia Dortmund treneren Peter Støger har troen på at klubbens superspiss Pierre-Emerick Aubameyang vil bestemme seg for å bli i Dortmund, til tross for interessen fra Arsenal

Med Alexis Sanchez på vei ut av Arsenal, er de på jakt etter en som kan erstatte chilieneren på Emirates Stadium. Det sies at klubben skal være svært interessert i å få kloa i Borussia Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang- og Peter Stöger nekter ikke for at det har vært kontakt mellom klubbene. Men nå mener Stöger at han kan få spilleren til å bli i den tyske klubben. Østerrikeren har også snakket ut om spillerens karantene og beskriver det som en misforståelse.

- Annonse -

Den tidligere Köln-treneren har latt seg intervju om nettopp situasjonen til Pierre-Emerick Aubameyang, ifølge ESPN.

– Skuffet er feil ord. Det er heller en misforståelse da jeg ikke kan godta slik oppførsel. Men jeg er ikke den eneste. Jeg kjenner ham som en god gutt og derfor er det enda vanskeligere å forstå. Men jeg er ikke skuffet personlig. Ikke at det påvirker meg mer enn laget eller klubben.

Til slutt sier Stöger at han var klar på hvilken reaksjoner avgjørelsen han ovenfor Aubameyang. 

– Vi visste at beslutningen ville skape en reaksjon. Men vi vet alle at klubben går foran enkeltspillere Vi kan fortsatt oppnå mye med det. Jeg bryr meg ikke  bøter som den eneste konsekvensen. Jeg har aldri gitt bøter til en av mine spiller i løpet av karrieren min.

Kommentarer

kommentarer