Streich forlenger med SC Freiburg

106

Bundesliga-klubben SC Freiburg og Christian Streich har valgt å fortsette det gode samarbeidet.

Christian Streich har blitt et trenerikon i tysk fotball. Og er den treneren som har vært lengst blant trenerne i den tyske toppdivisjonen.  Det kommer heller ikke som en overraskelse at Freiburg, har valgt å forlenge avtalen med den 53 år gamle tyskeren.

SC Freiburg har bekreftet  forlengelsen på klubbens offisielle nettside. Klubben har  ikke oppgitt hvor mange år den nye kontrakten inneholder. Streich har siden desember 2011 vært ansvarlig for Freiburg. Og har vært på sidelinjen i 272 kamper for laget.  Klubben har også forlenget med assistenttreneren Patrick Baier, Lars Vossler, Florian Bruns og keepertrener Andreas Kronenberg.

«Vi er glade for å fortsette den vellykkede og tillitsfullt samarbeid med Christian Streich, Patrick Baier, Andreas Kronenberg, Lars Vossler, Florian Bruns og Daniel Wolf også inneværende sesong også,» sier konsernsjef Jochen Saier.

«Det er viktig for oss, med  kontinuitet og kommer som et resultat av kvalitet og sterkt engasjement av hele trenerteamet. Vi er overbevist om felles arbeids- og ønsker å utvikle oss som klubb i Bundesligaen, trinn for trinn.

- Annonse -

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -