Dagens tippetips 04.04

156
Tippetips

Dagens tippetips 04.04

West Bromwich – Queens Park Rangers
QPR sliter fortiden og står med 5 strake tap. Har kun vunnet en eneste kamp på bortebane og det mot et svakt Sunderland lag. Møter et West Brom som var uheldige med å få en mann utvist så tidlig sist mot Manchester City. Står med 4 strake seire på hjemmebane og holdt nullen i samtlige. 1.75 for hjemmeseier her.

Cagliari – Lazio
Lazio er det store formlaget i serie A. Står med 6 seire på de siste 7 hvor den kampen det ikke ble 3 poeng i var uavgjort mot Napoli. Står med 3 strake borteseire. For Cagliari ser det mørkt ut fortiden. De ligger på nedrykksplass og har 5 poeng opp til sikker plass. Har ikke vunnet på 8 kamper. 6 tap og 2 uavgjort er fasit på siste 8 kamper. Fortsetter Lazio som de slapp før landslagspausen bør de vinne denne kampen greit. 1.84

Wolfsburg – Stuttgart
Topp mot bunn. 2. plass mot siste plass. Wolfsburg med 8 hjemmeseire på rad. Når dem mister poeng er det som regel på bortebane, hjemme er dem bunnsolide. Møter et Stuttgart som ikke har vunnet på bortebane i 2015. Slaktet med 4-0 i bagasjen mot Leverkusen i siste bortekamp. Hadde en oppløftende seier hjemme mot Frankfurt sist, men får det nok alt for tøft mot De Bruyne og co. Hjemmeseier til 1.45.

Total odds: 4.67
Innsats: 100kr
Utbetaling: 467kr

- Annonse -

Lykke til!

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -