3 spillere å se opp for i årets Tippeliga

876
Tippeligaen
Tippeligaen logo

3 spillere å se opp for i årets Tippeliga

Tippeligaen nærmer seg med stormskritt, og på mandag 2. påskedag kl 15.30 sparker Mjøndalen og Viking det hele igang. Det er knyttet store forventninger til årets tippeliga, og da spesielt de nye spillerne. Her er tre spillere å se opp for i årets Tippeliga.

Oliver Occean
Den store sterke canadieren har bøttet inn mål i treningskampene. 9 mål står han med og scoret hele 4 mål på en omgang mot Strømsgodset. Kjenner Tippeligaen fra før, og er en stor outsider til toppscorertittelen. Finner han målet slik han har gjort i treningskampene, kan Odd være med helt oppe og kjempe om gullet.

Ola Kamara
Hentet på lån fra Austria Wien for hele sesongen. Kjenner ligaen godt. Forrige opphold i Tippeligaen ble det 12 mål på 14 kamper. Nå er det Molde som låner den halvt sierraleoner og halvt norske Oslo-gutten. Har vist god skåringsform i treningskampene, og står med mål i de to siste kampene. Regnes som en av de heteste kandidatene til å stikke av med toppscorertittelen.

Yassine El Ghanassy
Meget spennende signering av Stabæk. Ble regnet som et stort talent i Belgia for noen år siden. Har landskamper for U16, U19, U21 og seniorlandslaget til Belgia. Han hadde en meget god start for Gent og scoret blant annet i Champions League kvalifisering for dem. Flere klubber følgte El Ghanassy tett som Manchester City, Milan, Everton og Lyon. I 2012 ble han lånt ut til Premier League klubben West Bromwich Albion. Der fikk han seg et mål i ligacupen mot Yeovil. Selve oppholdet ble mislykket og han ble sendt hjem igjen. Neste stopp var et låneopphold i nederlandske Heerenveen. På en halv sesong ble det brukbare 5 mål på 12 kamper. I 2014 gikk turen til Al ain hvor det ble 1 mål på 8 kamper. I Januar 2015 avlso El Ghanassy en treårskontrakt med FC Kairat i Kazakstan. Han ble enig med Stabæk om en ettårskontrakt 29. mars 2015. Her har vi en spiller som virkelig er sulten for å vise seg fram, og Stabæk kan være et perfekt sted for han.

- Annonse -

Det er mye å glede seg til. Vi har en meget spennende sesong foran oss og det ser ut som det blir en av de beste på flere år. Vi i fotballnerd gleder oss masse, gjør du?

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -