To av PSGs Stjernespiller havnet i klinsj

297

Neymar og Edinson Cavani måtte skilles fra hverandre i garderoben etter krangel om en dødball hendelse i kampen mot Lyon.

Neymar og Edinson Cavani skal de ha havnet i klammeri etter kampen mot Lyon søndag. PSG fikk tildelt straffespark hvor begge ønsket å ta straffesparket, spillerne skal ha kranglet om hvem som skulle ta det, men til slutt ble det Cavani som tok straffesparket. Uruguayaneren misset imidlertid på sitt forsøk, noe som ikke gjorde situasjonen bedre.

Den franske storavisen L’Equipe skriver at de to kamphannene måtte skilles i garderoben. Etter flere hendelser rundt dødballene i løpet av kampen. Hendelsene skal allerede ha startet utpå banen, men etter kampslutt skal det ha tatt fullstendig fyr mellom superstjernen.

Etter kampen uttalte PSG-treneren Unai Emery seg om situasjonen, og innrømmet at han ikke hadde valgt en fast straffespark tagger selv.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -