Avd. 5: Analyser/fakta 21.runde: Opprykksklare Stjørdals-Blink vant 6-1 over Orkla FK

313

Champagnen ble sprettet etter 6-1 seieren over Orkla FK og Stjørdals-Blink kunne endelig feire sitt opprykk til 2.div hjemme med fansen.

Orkla FK har gode muligheter til å overleve i NT-ligaen når det gjenstår 5 serierunder å spille.

Sverresborg kjemper også om å overleve i divisjonen, og klarte 0-0 borte mot Rosenborg 2. Det er 5 poeng opp til sikker plass.

Mosjøen IL spilte 2-2 mot Verdal, og Mosjøen har også 5 poeng opp til sikker plass for å unngå nedrykk.

- Annonse -

Mo IL og Tillerbyen kjemper også om å unngå 4.div neste år, og Mo IL vant 5-0 og kunne dermed komme over streken med 27 poeng, mens Tillerbyen er under streken med 25 poeng. Meget jevnt som tidligere nevnt, det skiller bare 8 poeng mellom 4.plassen og 14.plassen på tabellen! HER KAN ALT SKJE!

Resultater 21.serierunde:

16/9: Træff – Kolstad 2-2

Kolstad spilte sin første uavgjorte bortekamp for sesongen, mens Træff er solide hjemme: 5-5-1

Kolstad scoret 2-1 målet på overtid, bare for å oppleve at Træff utlignet til 2-2 kort tid etter!

les også: Avd. 5: Analyser/fakta 20.runde: Stjørdals-Blink er avdelingsvinner og rykker opp!

16/9: Mosjøen IL – Verdal 2-2

hjemmelaget låg sist på tabellen før møtet med Verdal og kjemper en desperat kamp om å overleve i NT-ligaen, mens Verdal på 4.plass (!) før avspark, hadde 4 poengs forsprang på en nedrykksplass! Det ble poengdeling 2-2, og dette var Mosjøen ILs første uavgjorte hjemmekamp for sesongen.

hjemmelagets spiller, Eirik Søfting Høgseth, gir oss følgende analyse av kampen: – Blir liggende under etter 20min, i en periode der jeg føler vi er hakket bedre enn Verdal. Etter målet tar Verdal litt mer over, mens vi kommer til en del halvsjanser og et par sjanser vi fort kunne fått utlignet på. I 2.omgang er vi mye bedre. Kjører på og får en fortjent utligning etter at vi har fått frispark like utenfor 16-meteren, skuddet går i muren og ender opp i beina til stopper Nergård som pirker den inn. Ikke lenge etterpå går vi opp 2-1 ledelse etter et flott gjennomspill som gjør at Lasse Lien kommer alene med keeper og tåer ballen stang inn. Men så får Verdal corner 2 min senere. Vi følger ikke med, de tar kort corner og svinger inn på første stolpe og de header inn 2-2. Mye frem og tilbake siste kvarteret da begge lag går for seier uten de helt store sjansene, avslutter Høgseth til fotballnerd.no

16/9: Steinkjer – Strindheim TF 5-0

begge lagene hadde 27 poeng før kampstart og kun 2 poeng unna nedrykk, selv om de låg på henholdsvis 6 & 7.plass. 5 forskjellige målscorere for Steinkjer foran 378 tilskuere på Guldbergaunet stadion.

les også: Avd. 6: Analyser/fakta 20.runde: Topp 3 vant sine kamper

16/9: Mo IL – Tillerbyen 5-0

et nytt bunnoppgjør mellom to lag som kjemper for å overleve i NT-ligaen. Mo IL overbeviste med 5-0 seier foran 200 tilskuere på Sagbakken KGB. Mo IL fikk revansje for 3-0 tapet borte mot Tillerbyen i juni måned.

hjemmelagets spiller, Niklas Bakksjø, gir oss følgende kampanalyse: – En kamp hvor vi kunne blitt hardt straffet de første 25 min. Mye slurv fra vår side og Tillerbyen hadde mange store sjanser. Derifra og ut var det bare snakk om hvor store siffer vi skulle vinne med, avslutter Bakksjø til fotballnerd.no

16/9: Stjørdals-Blink – Orkla FK 6-1

to lag i god form og gjestene er kommet på rett side av nedrykksstreken før avspark, mens Blink har vunnet avdelingen og dermed opprykk til 2.div. Blink vinner 6-1 foran 267 tilskuere og påfører Orkla FK sitt første tap etter 8 kamper ubeseiret. Blink har nå 5 seirer på rad. Blink er ubeseiret på hjemmebane: 9-2-0

Nedzad Sisic scorer 1-0 målet etter 2 min mot Orkla FK. Foto: Geir Olav Flåan

vi får følgende analyse av kampen fra Blinks spiller, Jørgen Sollihaug: – Blink mot Orkla betyr en ting: Målbonanza. Det bøttes inn med mål i hver eneste kamp. Fram og tilbake. Hawaiifotball i 90 minutter der 6-1 er et vel overdrevent resultat, men det blir en fortjent seier til oss, for vi skaper flest sjanser. 1.omgang er jevn, mens lufta går ut av Orkla når vi går opp til 3-1. 

Opprykket i boks, tre nye poeng i banken, og i neste match blir det krig mot Verdal. Blir ikke stort bedre enn det!, avslutter Sollihaug til fotballnerd.no 

18/9: Junkeren – Molde 2 3-0

hjemmelaget er et av mange lag som kjemper om å unngå nedrykk og før kampen mot Molde 2, er laget rett over nedrykksstreken. Det er laget også etter kampen og ligger 3 poeng over den berømte streken.

les også: Avd. 1: Kampanalyser/fakta 20.runde: Kvik Halden påførte Moss FK sitt første hjemmetap

18/9: Rosenborg 2 – Sverresborg 0-0 

begge lagene kjemper om å unngå nedrykk, og  Sverresborg klarte 0-0 borte i Trondheim.

Tabellen viser: Stjørdals-Blink på topp og avdelingsvinner med foreløpige 53 poeng, på 2.plassen finner vi Kolstad med 33 poeng, mens Molde 2 er på 3.plass med 31 poeng. Kun 5 poeng skiller Molde 2 og Orkla FK som er under streken

Under streken: Orkla FK med 26 poeng, Tillerbyen med 25 poeng, Sverresborg og Mosjøen IL har begge 22 poeng.

Toppscorer: Sondre Hopmark Stokke, Stjørdals-Blink, 27 mål (har et forsprang med 6 mål på Helgetun, Orkla FK.)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -