Avd. 5: Analyser/fakta 20.runde: Stjørdals-Blink er avdelingsvinner og rykker opp!

331

Vi kan vel kåre Stjørdals-Blink som avdelingsvinner av avd. 5 etter 3-0 seieren borte mot Tillerbyen. Blink leder med 18 poeng og det gjenstår 6 seriekamper og 18 poeng å kjempe om. Det eneste som kan frata Blink avdelingsseieren, er at laget taper samtlige 6 kamper som gjenstår samtidig som Kolstad vinner alle sine kamper, eller at Træff vinner alle sine 7 kamper! Lite sannsynlig vil de fleste si.

RBK 2 banket Strindheim med 6-1 borte, mens Mo IL banket Kolstad borte med 6-2.

Sverresborg med 5-1 seier hjemme mot Træff, en ny viktig seier for Sverresborg i bunnstriden.

Resultater 20.serierunde:

8/9: Tillerbyen – Stjørdals-Blink 0-3

Blink vant sin kamp nr. 16 av sine 20 spilte seriekamper og er avdelingsvinnere, selv om det ikke er 100% sikkert, men 99,98989 % sånn ca. Tillerbyen lever farlig da laget nå er involvert i bunnstriden.

vi har fått følgende kampanalyse fra bortelagets spiller, Jørgen Sollihaug, etter at vi har fokusert på at opprykket så og si er i boks: – Ja, da ser det ut som at opprykket er så godt som i boks. Ingen plan om å slutte å spille ball fordi, så vi skal fullføre sesongen med stil. Du har jo fortsatt den berømte teoretiske muligheten, vet du.

Mot Tiller føler jeg vi har fullstendig kontroll. 1.omgang er noe av det bedre vi har gjort i år, der det meste går på skinner. Så er det jo greit med divisjonens beste angrepsspiller i front, som avgjør mer en lekent hattrick. Skaper enda flere sjanser i 2.omgang, men sjansesløsingen var enorm, avslutter Sollihaug til fotballnerd.no

9/9: Kolstad – Mo IL 2-6

Mo IL ledet 5-0 borte allerede før timen var spilt mot Kolstad og vant tilslutt 6-2. En meget viktig seier i kampen om å overleve i avdelingen.

9/9: Orkla – Mosjøen IL 4-0

Orkla er i siget og innkasserte sin tredje seier på rad og nå er laget over nedrykksstreken, mens Mosjøen fortsatt er under. Orkla har nå åtte kamper på rad uten tap i form av fire seirer og fire uavgjorte kamper.

9/9: Molde 2 – Steinkjer 1-4

Steinkjer tok sin andre borteseier på 10 bortekamper.

9/9: Sverresborg – Træff 5-1

hjemmelagets andre seier på rad og en viktig seier for å unngå nedrykk, nå har laget kun 4 poeng opp til sikker grunn. Forøvrig Sverresborgs andre hjemmeseier i årets sesong. Træffs keeper, Sivert Viken Beinset, får rødt kort i kampen

vi får følgende analyse av kampen fra hjemmelagets toppscorer, Jonas Tømmerdal Frøner: – En jevn førsteomgang hvor vi er effektive og leder 3-1 til pause! I starten av 2.omgang får vi straffe og Træffs keeper rødt kort. Vi scorer på straffen og da er kampen i realiteten over. Etter det har vi full kontroll og seieren er aldri truet. Ser nå frem til Rosenborg 2., avslutter Frøner til fotballnerd.no

9/9: Verdal – Junkeren 2-2

Oppgjøret i mai endte også 2-2.

11/9: Strindheim TF – Rosenborg 2 1-6

RBK 2 fikk revansje for 0-2 tapet hjemme for Strindheim TF i slutten av mai i år.

Tabellen viser Stjørdals-Blink på toppen med solide 50 poeng, 18 poeng foran Kolstad på 2.plass, og 19 poeng foran Molde 2 på 3.plass.

Under streken: Tillerbyen med 25 poeng, Mo IL med 24 poeng, Sverresborg nå med 21 poeng, og det samme med Mosjøen IL (21 poeng).

Toppscorer: Sondre Hopmark Stokke, Stjørdals-Blink, 25 mål