Sunnmøre 4.div: Dragoti Esmerald scoret 4 mål da Aksla vant 7-5 borte mot Ørsta!

51
Aksla A-lag 2024. Bilde: Marius Simensen

Ørsta tok i mot Aksla i 2.serierunde sist helg. Ved pause sto det 1-4. Kampens store spiller var Dragoti Esmerald med sine 4 goaler. De øvrige målene ble signert Mohammad Khalil Abouzari og Ronals Dragoti (2). Hjemmelagets mål ble scoret av Sivert Ose Bjørneset (selvmål), Markus Bolli Austrheim, Evan Dyrhol Aambø, Knut Erik Myklebust og Mats Johannessen Øvrebotten.

Hjemmelagets Sondre Bolli Austrheim fikk rødt kort etter 90 minutter (2 gule).

Her et kampreferat fra Akslas facebook-gruppe:

2.serierunde 4.divisjon.
Ørsta-Aksla 5-7 (1-4). Esmeraldo 4, Ronald 2, Khalil 1.
13 gule kort (2 gule ble ett rødt til Ørsta mens Aksla kun fikk 5 gule..)
Sen oppdatering. En syk syk kamp på mange nivå. Inngangen til kamp var at vi etter å ha tapt 1-4 hjemme mot Bergsøy og skulle ut i kamp mot en annen opprykkskandidat på bortebane. Ørsta har ikke tapt hjemme siden 30.september 2022. I 2022 tapte de kun 3 kamper totalt og slo oss 3-7 på Ratvika og vant 3-0 i Ørsta. I covidåret 2021 tapte vi 0-6.
Kampen startet strålende for oss. Etter 30 minutter leder vi 0-4 etter hattrick av Esme og ett mål av Khalil.
Førstemålet etter strålende gjenvinning og skudd fra distanse av Khalil. Nummer 2 etter direkte frispark av Esme. Tredje etter gjennomløp og innlegg fra Khalil, Elias stusser og der er Esme som demper og skyter over keeper og i mål. Topp klasse. Fjerdemålet kommer etter brudd av Khalil som spiller Elias som igjen spiller Esme som runder keeper og scorer. Nydelig. Etter 40 min får Ørsta straffe som settes hardt i hjørnet men KeeperMikael er kattemykt i hjørnet og holder ballen i sikkert grep. Vi kunne fort scoret enda flere! Ørsta scorer rett før pause etter innlegg, stuss (offside?)og dermed 1-4.
2.omgang er knapt i gang og Ørsta scorer 2-4 etter å ha kommer til dødlinja og lagt 45 grader ut. Ørsta har momentium første 15 min i 2.omgang og får straffe etter 60 minutter. 3-4. Frem til det 75 minutt er det stillingskrig og utrolig nok blir det ingen mål i denne perioden. Plutselig vinner vi ball og Esme slår gjennom Ronald som har tatt et løp fra dypet, han tupper den forbi en motstander før han setter ballen under keeper og i mål. 3-5.
Og så starter det! 88 min. 3-6 etter at Ørsta slår feilpasning og Esme fører alene mot keeper og scorer. 91 min og Ørsta scorer etter corner. 4-6. 92 min og vi misser ball ved 2 anledninger, Ørsta kontrer, innlegg og Sivert strekker seg for å blokkere innlegget men er uheldig og scorer selvmål. 5–6. 96 minutt. Innkast. Ronald får ball, hopper og trikser fra midtbane, dribler 3-4 Ørstaspillere og skyter. Mål!! 5-7. Dommern blåser av denne elleville kampen etter 98 minutter og 30 sekunder. 3 poeng i banken og utrolig sterk seier
Neste kamp er også på bortebane, denne gang mot nok en opprykkskandidat; Herd fredag kl. 18:15. Dessverre har vi fått litt langtidsskader og forfall til denne kampen men vi stiller 11 til start!

Aksla åpnet sesongen med 1-4 tap hjemme for Bergsøy, mens Ørsta spilte 0-0 borte mot Herd.

Anders Myking Waagan scoret 3 mål da Rollon vant 4-1 borte mot Stordal/Ørskog. Sebastian Gangstad Ræstad scoret det fjerde. Geir Marius Øie scoret trøstemålet for hjemmelaget.

Magnus Aal Løvlid scoret også 3 mål da Stranda vant 3-2 hjemme mot Langevåg. Bortelagets mål ble signert Vinjar Fiskerstrand og Marco Slyngstad Sandvik.

4.div Trøndelag: Vuku vant 10-1 over Levanger2 i seriepremieren – Fotballnerd.no

Vinjar Fiskerstrand scoret forøvrig 3 mål da Langevåg vant 3-2 hjemme mot Stordal/Ørskog. Bortelagets mål ble scoret av Vebjørn Nakken og Magnus Brautehaug. Eirik Kobbevik Uren fikk direkte rødt kort for bortelaget etter 88 minutter og får 2 kampers karantene.

Rollon og Stranda topper 4.div med 6 poeng av 6 mulige, mens Stordal/Ørskog og SIF/Hessa ligger sist med 0 poeng. Volda har 3 poeng etter èn kamp.

Oslo 7.div: Huk fikk juling av Bislett: tapte 0-14 i seriepremieren! – Fotballnerd.no