Avd. 1, 3, 5 & 6: Div. kampanalyser med fokus på 5.serierunde

584

Vi slår sammen avd. 1,3,5 & 6 i oppsummeringen av 5.serierunde.

FOKUS PÅ AVD. 1:

Her finner vi Follo på toppen av tabellen med 13 poeng etter at laget vant 3-2 borte mot Herd. Bardh Shala scoret hattrick for Rilindja da laget vant 5-2 «borte» mot Ready i en kamp der Ready fikk sin spiller, Oskar Angell-Hansen utvist med direkte rødt kort etter 61 min og forårsaket straffe, som nevnte Shala scoret på.

Oppsal vant 3-0 borte mot Kristiansund 2, og kaptein på laget, Mikkel Klein Gulbrandsen, kommer med følgende kampanalyse: Vi tar ledelsen tidlig ved Lasse Bransdal med et godt skudd fra skråvinkel. Etter dette har vi en dårlig periode før vi får kampen inn i vårt spor etter en periode med mye unøyaktighet. Setter 2-0 etter et raskt frispark. Med en scoring tidlig etter pause har vi kontroll på kampen. Godt å holde nullen og en så og si perfekt bortekamp. 3-0 er et fortjent resultat, avslutter Gulbrandsen til fotballnerd.no

Tabell, statistikker og kampprogram for neste serierunde finner du HER

AVDELING 3:

Halsen er eneste lag med full pott etter 5 kamper da laget vant 3-1 over Start 2. Start 2 er forøvrig eneste laget uten poeng i avd. 3.

Åssiden tapte 1-0 borte mot Sola i en kamp der lagets spiller, Espen Hansen, fikk direkte rødt kort etter 7 (!) min.

Donn vant hele 8-2 borte mot Egersunds 2, der 4 av lagets spillere, scoret to mål hver.

FK Tønsberg vant 5-1 borte mot Sandefjord Fotball 2, der hjemmelagets spiller, Sander Moen Foss, fikk direkte rødt kort etter 55.min på stillingen 0-2.

Madla fikk to av sine spillere utvist i 1-1 kampen hjemme mot Staal Jørpeland. Først fikk Benjamin Fabian Stokholm Ravndal direkte rødt etter 84.min og forårsaket straffe til Staal , som laget scoret på. Så ble Ståle Skårstad Haugen utvist i det 90.min etter to gule kort i kampen.

Ørn Horten spilte 1-1 hjemme mot Pors, og Artan Brovina gir oss følgende kampanalyse: Kampen blir jevn der vi tar ledelse etter en corner. De trykker på og en personlig feil fører til at Pors for en noe ufortjent utligning. Vi skaper et par sjanser etter reduseringen, men Pors holder unna og det ender med uavgjort, avslutter Artan til fotballnerd.no

Tabell, statistikker og kampprogram for neste serierunde, finner du  HER

AVDELING 5:

Her finner vi Steinkjer på toppen av tabellen med 12 poeng. Laget vant 5-1 hjemme mot Levanger 2.

Erik Botheim scoret 4 (!) mål da RBK 2 vant 6-1 borte mot Kolstad.

Tynset vant 2-1 hjemme mot Løten. Tynsets keeper, Sondre Kroglund, kommer med følgende kampanalyse: Kort fortalt så synes jeg vi egentlig møter et nokså likt Løtenlag som vi slo ut i cupen tidligere i år. Hvor vi er bedre i dem stort sett hele kampen, og der vi kommer til større sjanser enn dem. Vi kunne ha scoret flere ganger og punktert kampen, men vinner uansett ganske komfortabel 2-1, avslutter Sondre til fotballnerd.no

Orkla vant 4-1 hjemme mot Brumunddal der Erik Bjørkli Helgetun scoret hattrick.

Tabell, statistikk og kampplan for neste serierunde, finner du HER

AVDELING 6:

Junkeren og Lyn Toppfotball troner på toppen av tabellen med 12 poeng, i en avdeling der det er meget jevnt siden vi finner Stålkam på 7.plass med 9 poeng.

Junkeren vant 1-0 borte mot Finnsnes, mens Lyn banket Sortland 7-0 i Oslo. Sortland fikk sin spiller, Deniss Tarasovs, utvist etter 30 min da han fikk sitt andre gule kort i kampen. Sortland er eneste laget uten poeng, mens Korsvoll er eneste laget med ett poeng. Finnsnes fikk sin spiller, Jovan Radocaj, utvist med direkte rødt kort etter 24.min på stillingen 0-0.

Lyns kaptein, Benjamin Nessjø Nyheim, gir oss følgende kampanalyse: Vi scorer etter 5 minutter og styrer vel kampen i samfulle 90 minutter. Sortland har et par avslutninger utenfor mål i løpet av kampen, men er aldri i nærheten. En spiller på Sortland drar også på seg det som må kunne sies å være et helt bevisst rødt kort, der han får to gule kort på under et minutt. God gjennomkjøring for oss der mange juniorer får sjansen utover i kampen. Gøy også med Mikkel Tveiten (15) som debuterer fra start. Seieren burde nok blitt større, men vi bruker litt mange touch/lang tid med ball i perioder av kampen, avslutter Benjamin til fotballnerd.no

Frigg spilte 1-1 hjemme mot Melbo, og vi får følgende kampanalyse av Jostein Lundemoen: Dette var dagen ingenting ville inn. En stor skuffelse for oss med tanke på et klart spillemessig overtak i banespill og i sjansestatistikken. Smalt bla tre baller i treverket, avslutter Lundemoen til fotballnerd.no