To nye spillere klare for Rosenborg Kvinner

232
Sarah Dyrehauge. Bilde: Granada, Wikimedia.

Rosenborg Kvinner har signert to ny spillere på “Deadline day”.

Etter at den norske landslagsspilleren Kristine Bjørdal Leine ble meldt klar til Rosenborg Kvinner i går, har klubben i dag signert Sarah Dyrehauge og Synne Brønstad. Dermed avslutter klubben aktivitetene på overgangsmarkedet på “Deadline day”.

Danske Dyrehauge har spilt ni landskamper (to mål) for Danmark. I 2016 vant 24-åringen “The Double” med Fortuna Hjørring. Siden 2019 har midtbanespilleren vært aktiv for FC Thy-Thisted. Rosenborg blir Dyrehauges første klubb utenfor Danmark.

Les også: Bakenga åpnet målkontoen på Nadderud i poengdeling

- Annonse -

Synne Brønstad, derimot, kommer fra Steinkjer til Rosenborg Kvinner. Før myndighetenes nedstenging av de lavere divisjonene, har den offensive spilleren samlet erfaring for Steinkjers førstelag i 3. divisjon. I tillegg har hun spilt tjue aldersbestemte landskamper for Norge (åtte mål).

– Med Leine, Dyrehauge og Brønstad på plass har Steinar Lein og RBK sikret seg en større bredde i stallen. Med tanke på en tett og kompakt sesong som kommer til å inneholde mange høydepunkter, vil disse tre tilskuddene være viktige, skriver klubben på sin hjemmeside.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -