To utvisninger da Braunschweig vant i Lotte

96
Marc Pfitzners scoring fra straffemerket avgjorde kampen mellom Lotte og Braunschweig. Bilde: Northside, Wikimedia.

(Lotte – Braunschweig) Eintracht Braunschweig har vunnet på nytt og holder seg over streken i 3. Liga. Begge lag fullførte kampen med ti spillere.

Braunschweig skapte noen gode muligheter i begynnelsen, men misbrukte alle sammen. Lotte kom seg etter hvert bedre inn i kampen og sørget for at det var jevnt på gressmatten, men var harmløse i det offensive spillet. Dermed ble det ingen mål før pausen.

Fem minutter etter pausen fikk gjestene tildelt et straffespark etter at Alexander Langlitz hadde felt Manuel Janzer. Marc Pfitzner scoret fra krittmerket.

Ti minutter senere måtte Braunschweig klare seg med én mann mindre. Steffen Nkansah mistet ballen mot Jaroslaw Lindner etter et dårlig mottak. Lindner kunne gå alene med keeper, men ble felt av Nkansah som var bakerste mann og ble utvist.

- Annonse -

De siste tjue minuttene ble det spilt ti mot ti på banen. Paterson Chato hadde gult kort fra før og var for sen i taklingen mot Janzer. Som følge fikk Chato sitt andre gule kort.

Utenom utvisningene skjedde det lite på banen. Braunschweig var flinke til å forsvare seg mot harmløse verter. Først i det siste ordinære minuttet kom Lotte til sin første mulighet, men tapte kampen fortjent.

Begge lag er fortsatt midt i nedrykksstriden. Lotte er på 13. plass med 36 poeng, to plasser og ett poeng foran Braunschweig. Großaspach på den første nedrykksplassen har 34 poeng.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -