Tollnes BK med nytt trenerteam

840
Fra cupfesten i 2016. Tollnes - Odd. Foto: It's an ODD world (Facebook)

Christian Thon trakk seg som Tollnes-trener 10.januar, nå er det nye trenerteamet klart.

– Jeg ble innkalt til et møte, der vi skulle diskutere hvordan klubben skulle nå målene sine. I forbindelse med det, stilte jeg spørsmålet til sportslig utvalg om jeg hadde tillit som trener. Det må jeg ha for å gjøre en sånn jobb, og det følte jeg ikke jeg fikk svar på. Derfor valgte jeg å trekke meg, sier Thon til TA.

Det nye trenerteamet for de gule og svarte er Tor Helge Frønes, Kai David Elvenes, Chris Joyce og Bent Halvorsen.

– Det er alle flinke folk. Vi tror det blir veldig bra med denne gjengen ved roret i 2019. De utfyller hverandre godt, og vi tror de kan være med på å skape det miljøet vi søker etter i garderoben. Alle er også godt kjente med Tollnes som klubb, så dette blir bra, sier daglig leder Audun Thorsen til TA.

Det er ennå ikke avklart hvem som skal ta hovedansvaret, men etter det TA erfarer skal det bli klart i løpet av de neste dagene.

- Annonse -

Tollnes sin neste kamp (ekskludert treningskamper) er mot Urædd Fotball på bortebane i NM Kvalifiseringen. Den kampen må spilles innen 24.mars.

Tollnes møter Urædd igjen, på bortebane, den 9.april. Da er det klart for avspark i Kretsligaen (4.divisjon).

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -