Düsseldorf låner ut Gökhan Gül til Wehen

103
Foto: Wehen klubblogo

Fortuna Düsseldorfs midtstopper Gökhan Gül tilbringer det neste halvåret i SV Wehen Wiesbaden. Både Düsseldorf og Wehen har bekreftet overgangen på sine hjemmesider.

– Vi er sikre på at Gökhan har stort nok potensial til å hevde seg som fotballproff. I SV Wehen Wiesbaden skal han få matchpraksis i 3. Liga for å komme nærmere dette målet, begrunner Düsseldorfs sportssjef, Lutz Pfannenstiel, til klubbens hjemmeside.

Düsseldorf kjøpte 20-åringen for to år siden fra VfL Bochum. I Düsseldorf har Gül spilt kun én kamp i 2. Bundesliga for førstelaget. For andrelaget spilte midtstopperen 43 kamper i Regionalliga West (fjerde nivå i Tyskland).

– For meg er det viktig å det viktig å få matchpraksis på et høyere nivå. De gode samtalene med trener Rüdiger Rehm har overbevist meg at Wehen er det rette stedet for å ta det neste steget, sier Gül til Wehens nettside.

- Annonse -

Wehen, som ligger på sjette plass i 3. Liga, er også fornøyde med overgangen.

– Da vi analyserte troppen har vi kommet fram til at vi trenger å gjøre noe på den sentrale defensive posisjonen. I Gökhan Gül får vi en ung spiller med høy kvalitet og god mentalitet, mener Wehens sportsdirektør, Christian Hock.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -