Topp fem målene for Bayern München 2019-20 sesongen

86
Bayern jakter David Neres Foto: Bayern München klubblogo

La oss ta en titt på topp fem målene for Bayern München 2019-20 sesong i både Bundesliga og UEFA Champions League.

Som en av de mektigste klubbene i fotballhistorien må Bayern München, fremvise sine topp fem målsetninger kommende sesong. 2019/20-sesongen kan gi fansen et  av de mest spennende overgangsvinduene på mange år også for de andre toppklubbene i Bundesliga og de tyske gigantene vil ikke være et unntak.

- Annonse -

Like før forrige sesong ble avsluttet, kunne vi allerede få et glimt av hva som skulle skje rundt den tyske storklubben. Styret i klubben gikk knallhardt ut og sa de skulle bruke enorme summer på overgangsmarkedet, det skulle starte en ny epoke i klubben. Nå skal vi gi deg topp fem målsetningene til Bayern München.

5. – Fornye stallen etter legendene hat gitt seg

De var flere spillere som valgte å gi seg i klubben etter forrige sesong. Både Arjen Robben, Franck Ribery og Rafinha. Det er spillere som var en del av en svært vellykket epoke for Bayern München. Styret har og jobber ekstremt hardt for å finne de rette erstatterne til disse spillerne, og de har gjort en god jobb så langt.

Vi må alltid huske på at denne klubben er ekstremt dyktig og faller ikke for det beste og dyreste, som i praksis andre  klubber har gjort i masse år. Her er det planlagt helt ut til “fingerspissene”, på hvor de skal bruke penger på. De betalte € 80 millioner for Lucas Hernandez, men de prøver også å ikke la det gå utover andre av stjernen i klubben. Og heller ikke for dyre spillere. Dette vil gi dem en viss begrensning når de er ute for å signere storestjerner.

4.- Hjelpe de nye spillerne til å tilpasse seg klubben.

Spillere som Lucas Hernandez og andre spillere som kommer til klubben, denne sommeren trenger litt tilpasning. Flere av de kan ikke språket, de vil også trenge litt tid til å tilpasse seg kulturen generelt. Tyskland er ikke som andre land når det kommer til tradisjon, her er det en helt annet livsstil generelt. Spesielt med spillerne som kommer fra latinamerikanske land,er ofte de som trenger litt mer tålmodighet fra klubben for å finne sitt ideelle miljø.

3. Finn en ideell balanse mellom spillerne og lederne.

Da Niko Kovac kom til klubben i fjor, tok det litt tid før han ble godkjent med spillerne, samt hvordan de tenkte som spillere. Det kommer til å være en liten tilpasningsprosess med ham også, da han ikke kjenner de nye spillerne.  De tok også lang tid før han fant ut av noe som helst, forrige sesong. Det var ikke for etter juletider at laget fungerte sånn passe. Det vil ta ett par måneder for alle kjenner hverandre, gjelder både trener og spillere som er “nye”.

2.- Finne rette erstattere for Robben og Ribery

Det her blir utvilsomt den vanskeligste jobben for styret, det å finne de rette erstatterne for Arjen Robben og Franck Ribery, begge de to har vært en av de beste i verden de siste 20-årene. Arjen Robben gjorde motstanderne svimle på høyrekanten, det gjorde også Franck Ribery ute på venstrekanten. Slike spillere koster en formue på dagens overgangsmarked, på grunn av trenden som disse to spillerne startet i løpet av sine karrierer.

Klubben har allerede Serge Gnabry og Kingsley Coman i stallen, men de trenger flere spillere på den posisjonen. Den som er ett alternativ er Manchester Citys Leroy Sane og Dembele i Barcelona. Begge de to er nevnt som ett mulig kjøp. Men det er fortsatt tidlig i overgangsvinduet.

1.-  Vinne tilbake Champions League-pokalen.

Som en av de mest suksessrike klubbene i verden må Bayern München begynner å fungere på den største scenen, for internasjonalt klubbfotball. Klubben blir oftest målt på konkurransen i Champions League, og en slik klubb må bare tilbake.Får vi  se hvor godt de gjør i det som muligens kan være det mest overraskende overgangsvinduet  i fotballhistorien, denne sommeren kommer til å bli hektisk for klubben. Bayern München vet hvor skoen trykker, og de plassene må de forsterke inn mot Champions League.

Hvilken mål ønsker du at Bayern München skal ha for 2019-20 sesongen? Si din mening i kommentarfeltet

FC b

 

 

Kommentarer

kommentarer