Trolldom mot Watfords Isaac Success?

220

Isaac Success burde være Watford sitt store kupp, men den nigerianske vingen har hittil slitt med å etablere seg i startellevern og har også vært ute med tre skader siden august.

Ifølge ukjente kilder fra AfricanFootball.com er Success et offer for trolldom.
«Hans folk begynner å tenke at det finnes noen som ikke er fornøyd med hans utvikling og forfølger ham med onde hekser. Mange mistenker juju mot gutten»: slik høres ryktet ut.

Success har vel ikke akkurat hatt stor suksess i England, med bare ett mål på åtte kamper. De fleste som innbytter og bare én gang i startellevern, i tapet mot Leicester.
Skuffende prestasjoner for Watfords rekord-overgang, men ikke helt uforventet av en spiller som har scoret 7mål på 49 La Liga kamper gjennom to sesonger i Granada.
Hekser har kanskje også trollbundet de som har betalt 12,5 millioner pund for en brukbar men relativt uerfaren 20-åring?

Mange tror fortsatt på Juju

I 2014 påsto tidligere Premier League-stjerne Emmanuel Adebayor at moren og hans familie hadde brukt juju mot ham og at dette hadde påvirket hans karrière.
En annen eks-spiller i England, Brown Ideye har snakket mot slike former for vantro som er populære blant afrikanske proffer.

- Annonse -

Bare for noen uker siden ble trolldom brukt åpenbart i en toppkamp i Rwanda. Spilleren Moussa Camara traff tverrliggeren og da bestemte han seg for å trollbinde mål linja ved stolperota. Motstanderne tok det veldig ille opp og dommeren viste han det gule kort. Likevel lo Camara sist og best, for han headet ballen inn i mål syv minutter på overtid og sikret laget sitt en sen utligning.

Se video av den noe spesielle hendelsen her:

https://www.youtube.com/watch?v=UMPYNOPngbw

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -