Uavgjort i bunnoppgjøret på Moan

141

Åsane kom til Nord-trønderlag med full selvtillit, ettersom de i runden før hadde slått Bærum 5-0 hjemme på Myrdal gress. De scoret også først på Moan, da et langt frispark ble stusset videre av Geir André Herrem og til slutt endte opp hos Vegard Leikvoll Moberg. Midtstopperen dempet ballen på brystet og sendte den i mellom bena på Levanger-keeper Ola Rygg.

Hjemmelaget fikk etterhvert flere sjanser til å utligne. Nettopp det gjorde de i det 50. minuttet da Bent Sørmo slo et lekkert innlegg til Bendik Bye som headet 1-1-scoringen i krysset for Levanger. Resultatet skulle imidlertid bare stå seg i elleve minutter. På en kontring serverte Simen Lassen tidligere Brann-spiller Joachim Soltvedt ballen på seksten meter. Venstrevingen brukte en berøring på å legge ballen til rette, før han blåste ballen opp i nærmeste vinkel med venstrefoten. En glimrende scoring av 20-åringen.

Levanger presset Åsane, men det så ut til at Åsane skulle ta tre nye poeng og et stort steg mot fornyet kontrakt i divisjonen. Hjemmelaget hadde imidlertid planer om å ødelegge festen for de tilreisende helt på slutten. Ørjan Hopen slo et langt frispark opp i feltet for Levanger som etter mye klabb og babb ender opp hos Benjamin Stokke. Angrepsspilleren får til slutt kriget LFK’s andre utligning i kampen i mål. Kampen endte med det 2-2 og dermed kan ingen av de to bunnlagene føle seg trygge når det gjenstår 5 serierunder i Obos-ligaen.