Sogndal vant målrik affære i Obos-ligaen

238

Sogndal vant målrik affære i Obos-ligaen

Oppgjøret i saftbygda var blitt 37 minutter gammelt da Kristian Fardal Opseth svingte et frispark fra skrått hold inn i Strømmen-boksen. Avleveringen fra Sogndals nummer 20 var god og Hannu Patronen kunne enkelt sende Sogndal opp i ledelsen med pannebrasken.

Etter sidebytte gjorde Opseth seg på ny klar til å slå dødball for vertene. Spissen slo denne gangen et hjørnespark inn i bortelagets femmeter. Som følge av noe passivt forsvarsspill kunne kaptein Rune Bolseth løpe corneren enkelt i mål. Det skulle imidlertid bare gå fem minutter før laget fra Romerike skulle få reduseringen sin. Spydspiss Martin Ramsland fikk en enkel oppgave med å lage mål da han satte Erik Schulzes retur i mål fra en drøy meter. Strømmens toppscorer er dermed oppe i 10 seriemål i år.

74 minutter var spilt da kampens tredje dødballmål ble scoret. Denne gangen var det derimot Strømmen som kunne juble for scoring fra hjørnespark. Den utoverskrudde ballen fra Schulze fikk en styring i Sogndal-feltet før den endte opp hos indreløper Mathias Blårud som satte ballen i mål på halv volley.

Det så lenge ut til at Strømmen skulle få med seg et imponerende poeng fra Fosshaugane Campus, men nok en gang viste Sogndal krefter og avgjorde kampen helt på tampen. Esitiske Taijo Teniste kom seg ned på dødlinjen og slo et presist innlegg til Ruben Holsæther. Innbytteren hadde få problemer med å heade 3-2-scoringen i mål, og dermed ble ble alle poengene i Sogn og fjordane.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -