På Brann stadion skal vi få til meir

857

I fjor senka han Brann nærast på eiga hånd, no fekk han sitt å stri med mot eit defensivt solid Brann.

Det vart laga eigne «meme» om spissen frå Kaupanger (sjå lenger nede) når han scora hat-trick på Brann-stadion i fjor. I årets kamp vart det ingen mål på verken Sogndal eller Opseth

«Det mangla ein gnist her, vi skapar knapt nok ein målsjanse, so det er noko vi må jobbe med. Eg hadde ikkje forventa noko liknande det vi opplevde her i fjor, men eg hadde forventa betre enn det vi leverte her i dag.» Fortel den sympatiske storscoraren, som fortsatt jakta årets første scoring i Eliteserien.

Opseth har blitt henvist til benken dei siste kampane, då Bakke heller har spelt med Ramsland og Otoo. Bakke er godt fornøgd med bredda på topp, men likar ikkje å benke nokon av dei «Mahatma og Martin har fungert godt i saman, vi har hatt ein kamp i veka og då har eg valt å spele med dei to. I dag fekk Kristian sjansen og eg synest han jobba bra, han ikkje nok innlegg og ballar opp, sjølvsagt er det nokon situasjonar han kunne løyst betre rundt boks, men det kjem etterkvart.  Han fekk seg nitti minutt no og med litt meir kamptrening so sit frisparka hans òg. Vi treng ein Kristian Opseth i form.»

- Annonse -

11377103_10153304188380873_9207704817729532463_n
Her er Kristian Opseth «meme» som vart laga etter hat-tricket på Brann stadion forrige sesong.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -