Ukens kamp: RB Leipzig – Eintracht Frankfurt

143

Det er duket for et meget uventet toppoppgjør når nyopprykkede RasenBallsport Leipzig tar imot Eintracht Frankfurt på Red Bull Arena lørdag kveld. Red Bull-klubben fra Leipzig tok Bundesliga med storm i høst og ligger på en meget imponerende andreplass, kun tre poeng bak Bayern München.

Eintracht Frankfurt, som spilte nedrykksplayoff forrige sesong, overrasket også stort i høst og ligger på en sterk fjerdeplass med 29 poeng, 7 bak Leipzig.

For hjemmelagets del er Naby Keita usikker til lørdagens kamp, men er tatt med i troppen. Keita imponerte stort i høst og var en viktig brikke i Leipzigs overraskende høstsesong. I tillegg mangler Lukas Klostermann (skade) og Emil Forsberg (suspensjon) for RB Leipzig.

Eintracht Frankfurt kan bli nødt til å klare seg uten den viktige spilleren Szablocs Huszti.

For gjestene er de sentrale spillerne Marco Fabian og Szablocs Huszti usikre. De to slet med skader mot slutten av klubbens treningsleir i Abu Dhabi, og det er dårlig nytt for Frankfurt om de to må stå over lørdagens toppoppgjør.

- Annonse -

Sannsynlig lagoppstilling for RB Leipzig: Gulácsi – Schmitz, Orban, Compper, Halstenberg – Demme, Keita – Sabitzer, Kaiser – Poulsen, Werner.

Sannsynlig lagoppstilling for Eintracht Frankfurt: Hradecky – Chandler, Abraham, Vallejo, Hector, Oczipka – Barkok, Hasebe – Seferovic, Gacinovic, Meier.

Tips: H. Rb Leipzig så enda sterkere ut enn Eintracht Frankfurt i høst, og har også hjemmefordel. I tillegg kan det bli tøft for «ørnene» om de må klare seg uten Fabian og Huszti.

Rundens kamper:

Fredag kl. 20.30:

SC Freiburg – FC Bayern München.

Lørdag kl. 15.30:

SV Werder Bremen – Borussia Dortmund.

FC Augsburg – TSG 1899 Hoffenheim.

SV Darmstadt 98 – Borussia Mönchengladbach.

FC Schalke 04 – FC Ingolstadt 04.

Vfl Wolfsburg – Hamburger SV.

Lørdag kl. 18.30:

RasenBallsport Leipzig – Eintracht Frankfurt.

Søndag kl. 15.30:

Bayer 04 Leverkusen – Hertha BSC.

Søndag kl. 17.30:

  1. FSV Mainz 05 – 1. FC Köln.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -