OFFISIELT: Memphis Depay klar for Olympique Lyon

124

Den siste uken har overgangsvinduet til Lyon handlet kun om Memphis Depay. Nå er han klar for den franske Ligue 1-klubben Lyon.

Memphis Depay(229 forlater Premier League og Manchester United, og reiser videre til  franske Olympique Lyon. Den nederlandske vingen selges for rundt  167 millioner kroner, det skriver BBC.

Den franske Ligue 1 klubben bekrefter på sin Twitter-konto fredag formiddag at Nederlenderen er klar for klubben. Spilleren selv har også bekreftet på sin Twitter-konto at han er klar for Lyon.

- Annonse -

Ifølge flere kilder kan summen øke fra 167 millioner kroner til 229 millioner norske kroner, om den franske klubben klarer og kvalifiserer seg til Champions League, og om spilleren eventuelt forlenger kontrakten med den franske klubben.

Memphis Depay fikk bare 20 minutter med spilletid for Manchester United denne sesongen. På Lyons twitter-profil bekrefter den franske klubben at Memphis Depay vil bli presentert klokken 14:45 på klubbens treningsanlegg

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -