De kjempet og kjempet, men det holdt ikke

153

De kjempet og kjempet, men det holdt ikke

Det ble 1-1 i dagens andre EM kamp, da Island og Ungarn møttes til dyst i Marseille.

Island tok ledelsen etter at Swansea-stjernen, Sigurdsson, satte inn et straffespark i det 38. minutt. Det var også pauseresultatet, etter en omgang hvor det var Ungarn som styrte banespillet, men Island stod for sjansene. For Ungarn ville en utligning på langt nær sikre dem videre avansement, mens om Island klarte å holde unna, ville dem på langt nær allerede være klar for videre spill.

Det så lenge ut som om Island skulle klare å holde unna. To minutter før slutt ble Nikolics spilt fri på høyre siden, og slår hardt langs bakken inn mot mål. Der prøver tappert tidligere Brann-spiller Særvarsson å hindre scoring, men er uheldig og setter ballen i eget mål. Dermed 1-1, og nå var det Ungarn som kunne slippe jubelen løs. Island fikk derimot en siste sjanse på overtid. Men frisparket rett utenfor sekstenmeteren satte Sigurdsson i muren, mens Gudjohnsen sitt skudd på returen ble blokkert og ballen gikk utenfor stengene.

Uavgjort betyr at Ungarn nå kan gå inn til siste kamp mot Portugal med lave skuldre, og vite at avansement blir mest sannsynlig uansett resultat. Island derimot må ta poeng mot Østerrike i sin siste kamp, og de må helst ta alle tre.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -