Vålerenga og Rosenborg delte poengene i Oslo: – Uavgjort er et rettferdig resultat

306
Rosenborg hentet profilen Aleksander Tettey hjem fra Norwich på Deadline Day. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

(Vålerenga – Rosenborg 1-1) Det ble en jevn kamp på Intility Arena. Rosenborg snytt for straffespark da Ivan Näsberg fikk ballen i hånda.

Vålerenga åpnet kampen best og var det førende laget i store deler av 1.omgang. Vidar Örn Kjartansson dobbeltmulighet etter 10 minutter skulle endt i scoring. Islendingen blir spilt flott igjennom av Osame Sahraoui som på volley treffer rett på Rosenborg-keeper André Hansen. Returen setter han i stolpen.

Etter 40 minutter så kommer målet til Vålerenga. Even Hovland er uheldig og header en corner i bue over André Hansen.

Utligningen

Rosenborg kommer mer og mer inn i kampen etter hvert som 1.omgang skrider frem, og etter 44 minutter kommer Vebjørn Hoff til innleggsposisjon. Han finner Kristoffer Zachariassen som står mutters alene på åtte meter og header ballen perfekt over Vålerenga-keeper Kristoffer Klaesson.

– Det ble en jevn kamp med mye dueller. Vi åpner veldig svakt, men spiser oss inn i kampen, sier Rosenborgs Vebjørn Hoff til Fotballnerd.no.

Jevnt også i 2.omgang

I 2.omgang får Vålerenga flere store sjanser. Kjartansson header fra kloss hold rett på keeper etter 65 minutter og Henrik Bjørdal header rett utenfor minuttet senere.

Allikevel så er det hendelsen som skjer etter 85 minutter som får Rosenborg-leiren til å koke. Debutant Stefano Vecchia prøver å dra med seg ballen inne i straffefeltet til Vålerenga, og ballen spretter opp i hånden til Ivan Näsberg. Dommer Tore Hansen blåser ikke, og man ser en tydelig frustrert Rosenborg-trener Åge Hareide på benken.

Vebjørn Hoff er fornøyd med resultatet. Her avbildet i kamp for Odd i 2020. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

Vebjørn Hoff er uansett fornøyd med resultatet og glad for å være i gang i sin nye klubb.

– Begge lag har store sjanser, og jeg mener at uavgjort er et rettferdig resultat, sier han.

– Hvordan var det å få Rosenborg-debuten?

– Det er en god følelse, gledelig å være i gang, avslutter Hoff til Fotballnerd.no