Vålerenga seiret over Kristiansund BK

277

Straffebom og rødt kort i kveldens kamp var noen av ingrediensene i kampen.

Etter en time tok det fyr i kampen, når Vålerengas ny signering Sam Johnsons gjorde det han er hentet for. Det hele startet med en dårlig klarering av KBK forsvaret etter, et frispark faller ned på syv meter. Før ballen hadde landet på kunstgresset var Johnsons frem på og tuppet ballen i mål utagbart for en utmanøvrert Sean McDermott i Kristiansund-målet.

Glende skulle ikke vare lenge for gjestene fra Oslo. Kristiansund gikk rett i angrep, Amin Nouri var litt røff i behandlingen av KBKs Benjamin Stokke. Dagens dommere blåser straffe til hjemmelaget. Benjamin Stokke tok seg av straffesparket, som også gikk i mål. Men dommeren annullerte det hele. Bildene viser at ballen fikk en rar bane på sin vei og det viste seg at det hadde vært to touch på ballen før den havnet bak Adam Larsen Kwarasey i Vålerenga-målet.

Benjamin Stokke ble også skadet, da han skled på standfoten i det han tok straffen. Hvor han vrikket ankelen sin. Etter dette roet kampen seg ned. Men det var hjemmelaget som hadde en slags sluttspurt, hvor dem fikk sine muligheter på slutten av kampen. Men det ble med 0-1 seier for Vålerenga.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -