Van Bommel tar trolig over PSV. Cocu på vei til tyrkisk fotball

190
Mark van Bommel blir trolig ny trener for PSV.(Foto: Wikimedia Commons)

Phillip Cocu har trent PSV Eindhoven i fem sesonger, og det ryktes nå at han vil ta over som trener i Fenerbahce. Det sies at han ønsker nye utfordringer.

Det meldes av Voetbal International, en nederlandsk fotballavis, at Cocus agent Rob Jansen er i Tyrkia for å sluttforhandle kontrakten.

Så snart det blir offentlig at Cocu forlater PSV, ligger det an til at Mark van Bommel tar over som trener. Han er i likhet med Cocu en legende som spiller for den nederlandske storklubben som er regjerende ligamester.

41 år gamle Mark van Bommel har vært ungdomstrener i PSV i flere år. Han er akkurat nå assistent for sin svigerfar Bert van Maarwijk som tener Australia i VM. Det er ventet at Van Maarwijk også skal inn i PSV som en del av trenergruppen.

- Annonse -

Van Bommel kom til PSV fra Fortuna Sittard i 1999. Han ble en av stjernespillerne på PSV-laget som tok seg til semifinalen i Champions League i 2005.

Sommeren etter gikk han til Barcelona, men ble bare en sesong før han ble Bayern München-spiller. Han fikk et halvt år i AC Milan på lån, før han i 2012/13-sesongen var tilbake i PSV og avsluttet karrieren. Han fikk 79 landskamper for Nederland.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -