Valladolid vant play-off og er klar for La Liga

194

Valladolid var overlegne i play-off-finalene mot Numancia, og er klar for La Liga.

24.677 tilskuere fylte Zorrilla lørdag kveld. Valladolid vant 3-0 i bortekampen og alt lå til rette for opprykksfest på hjemmebane.

Det var 0-0 i returkampen helt til fire minutter gjenstod, da tok Numancia ledelsen 1-0. Men rødtrøyene fra Soria klarte ikke å sette inn en skikkelig sluttspurt, i stedet utlignet Jaime Mata med et skudd i krysset i aller siste sekund.

Banen ble stormet av både fans, spillere og maskot. Valladolids spillere jublet og gråt gledestårer, mens Numanica måtte rusle i garderoben med drømmen om La Liga knust for denne gang.

- Annonse -

Valladolid tok seg til finalen etter å ha slått ut Sporting Gijon 5-2 sammenlagt over to kamper, mens Numancia slo ut Real Zaragoza på meget dramatisk vis med scoring på overtid da de vant 3-2 sammenlagt.

Valladolid har spilt 41 sesonger i La Liga tidligere, og har en lang historie der. De var sist oppe i 2013/14-sesongen.

I tillegg til at Valladolid rykker opp etter kvalifiseringen, er Rayo Vallecano og Huesca (for aller første gang) for lengst klare for det gode selskap etter første- og andreplass i Segunda.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -