Risholt – Fredrikstad kan ikke få så mye bedre enn det

2023
Roger Risholt Foto: Jarle Vines (Wikimedia)

Tidligere Fredrikstadyndling, midtbanegeneral og OBOSligaekspert er usikker på om Høgmo kan få FFK opp igjen til OBOSligaen, men mener at klubben har gjort en god jobb dersom ryktene stemmer.

Onsdag kveld smalt bomben i Fredrikstad, byens lokalavis Fredriksstad blad har jobbet godt og fått nyss i hvem FFK jobber med som ny trener, mannen de tydeligvis skal satse på er tidligere landslagssjef Per-Mathias Høgmo.

Les mer her: Tidligere landslagssjef til Fredrikstad?

Vi tok ikveld kontakt med tidligere landslagsspiller og Fredrikstad-spiller Roger Risholt, på spørsmål om han hadde en kommentar til ryktene svarer han:

- Annonse -

– Hvis det er noe sannhet i ryktene med Høgmo er det meget godt arbeid av Fredrikstad FK ledelsen om de klarer å lande en så anerkjent trener sier Risholt. Vi spør videre om han er rett mann til å lede FFK opp igjen til OBOSligaen, da svarer OBOS eksperten dette:

– Fredrikstad kan ikke få så mye bedre enn det, Per-Mathias er meget god menneskelig og til å bygge opp klubb, men han er selvsagt ikke noe garanti for opprykk avslutter han til oss i Fotballnerd.

FFK rykket som kjent ned fra OBOSligaen i år etter at de tapte 5 – 3 mot Notodden i kvalifisering. På hjemmebane klarte ikke FFK å score, mens på bortebane glapp det totalt i første omgang. FFK klarte aldri å komme tilbake og rykket dermed ned igjen til det fotballpublikummet i byen kaller for skyggenes dal.

Andrea Loberto valgte å trekke seg to kamper før slutt da han ikke hadde tillit blant spillerne lenger, Bjørn Petter Ingebretsen ble hentet inn som redningsmann, men klarte ikke å redde klubben fra nedrykk.

Les også: Gammel storhet rykket ned

Per-Mathias Høgmo blir dermed den 12 (!) treneren klubben har hatt siden Anders Grønhagen gikk av sommeren 2009 etter å ha ledet laget til seriesølv i 2008.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -