Vi er den klare ikke-favoritten!

186

Før den første åttendedelsfinalen mellom Schalke og Manchester i kveld (21:00) er det klart hvem som er favoritt. «Vi er den klare ikke-favoritten!» sa Domenico Tedesco med et smil på pressekonferansen før kampen. Til tross for en elending bundesligasesong (Schalke er for tiden på 14. plass), gleder både han og Schalke-spillerne seg til kampen i kveld.

Til tross for outsider-rollen mot sist års engelske mester, drømmer Schalke-fans om en overraskelse i kveld. Mange husker godt 2010/2011 sesongen, da Schalke endte på en skuffende 14. plass i Bundesligaen men vant cupen og var i semifinalen i Champions League. Den gang slo Schalke regjerende Champions League mester Inter Milan overraskende i kvartfinalen. Schalke vant forøvrig også den tyske supercupen det året mot Borussia Dortmund.

«Manchester City er en av de beste lagene i verden. Men vi fortjener å være i åttendedelsfinalen, fordi vi spilte mange gode kamper i en gruppe med toppklubber. Vi trenger en fantastick dag men gleder oss veldig», la Tedesco til.

Leroy Sane kommer hjem

- Annonse -

Schalke møter en av sine tidligere store talenter i Manchester City. Leroy Sane fikk sin profi-debut i Schalke og scorte mange flotte mål før han ble solgt til City noen år tilbake for 50 million EUR. «Ingen bestrider Leroy Sanes fart og kvaliteter», sa Tedesco. Guardiola roste også angrepsspilleren sin fra Gelsenkirchen: «Leroy har utviklet seg godt de tre årene i Manchester. Han er nå en utrulig god spiller og kan bli enda bedre». Enda en City-spiller vender hjem i kveld. Den tidligere Dortmund spilleren Ilkay Gündogan ble født i Gelsenkirchen og spilte i sine barneår for et lokallag i Gelsenkirchen før han gikk til Borussia Dortmund.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -