Vurdering av 4 divisjon avd 1 (Jærpulja) Rogaland

497

Vurdering av 4 divisjon avd 1 (Jærpulja) Rogaland

Vi i Fotballnerd har sett nærmere på lagene i 4 divisjon avd 1 Rogaland, å da skal vi ut etter våre tips sette opp en tabell der vi skal se hvem som går opp og hvem som rykker ned. Her er lagene.

Moi

Moi er et lag ute på Jæren, de kan være med helt i toppen i år men de skal få slite mot gode lag som Klepp, Rosseland og Nærbø.

Trener: Rune Rasmussen

- Annonse -

Vårt tips 5 plass

Sokndal

Sokndal er en kjent plass for folk i fra Rogaland, vet ikke så veldig mye om fotballen der ute men, de kan ha et middelmådig lag å de kommer til å kjempe nede på nedre halvdel.

Trener: Thomas Jansen Ovedal

Vårt tips 7 Plass

Ålgård 2

Ålgård 2 er et 2er lag som kommer til å bruke en del av a troppen som ikke får spilletid på alaget. Tror dem ikke kommer så høyt på tabellen, men jeg kan som alle andre folk ta feil.

Trener: Geir Harald Midtsian

Vårt tips: 11 Plass

Eiger

Eiger er et lag du alltid skal regne med i toppen, og i år tror jeg at dem kan kjempe med Klepp om opprykket til 3 divisjon.

Trener: Gunnar Hundsnes

Vårt tips: 2 Plass

Staal 2

Staal 2 har de siste sesongene spilt i 4 divisjon avdeling 2, men i år er de flyttet ut til avdeling 1. Staal 2 har vist gode takter til tider og har ofte slått lag som tar for lett på oppgaven med å slå Staal 2. Staal 2 er som mange andre 2er lag, avhenging av Alags spillere for å gjerne ha nok mannskap til kamper.

Trener: Eivind Magne Haugland og Øddbjørn Mihle Strand

Vårt Tips: 6 Plass

Figgjo

Figgjo har fostret opp stjernespiller Birkir Bjarnason (Pescara Serie B). I år er de i 4 divisjon avdeling 1, å der skal de få kjempe på midterste halvdel. De kan overaske mange lag men, de skal få slite med å kjempe oppe i toppen.

Trener: Torger Hetland

Vårt tips: 9 Plass

Varhaug

Varhaug har et godt lag på papiret, men ikke godt nok i mine øyne. Må nok komme å belage seg på nedre halvdel i år, men de kan jo alltids overaske. Varhaug har spilt i 4 divisjon avdeling 1 de siste 3 sesongene, så mange av lagene skal ikke ta altfor lett på dette men i år går det dessverre galt for den kjente plassen på Jæren. Har en meget kjent trener i Lars Gaute Bø, men den tidligere sisteskansen i Viking kan nok ikke trylle, annet enn å trylle fram gode prestasjoner.

Trener: Lars Gaute Bø

Vårt tips: 10

Rosseland

Rosseland har et meget godt lag, å de tror jeg vil være en outsider til opprykket, men om det holder helt til opprykk tror jeg dessvere ikke, har i år før sesongen forsterket med tidligere Bryne spiller Alexander Midtsian men han kan ikke være alene når det gjelder å vinne kamper.

Trener: Oddgeir Salte

Vårt tips: 3 Plass

Klepp

Klepp rykket noe overaskende ned i fra 3 divisjon i fjor. Runar Andersen og Tallak Uberg er kommet inn som nye trenere denne sesongne og kan komme til å lede Klepp til et opprykk, å det tror også vi i Fotballnerd. Klepp har mistet talentet Preben Stangeland til Randaberg men har beholdt viktige Hugo Waaland.

Trener: Tallak Uberg Nærland og Runar Andersen

Vårt Tips: 1 Plass

Egersunds 2

Eik 2 kan komme til å slite i år, men har en del rutinerte spillere som har flust av a kamper å de kan komme til å bli viktige bidragsytere om Eik 2 skal beholde plassen i denne meget tette puljen. Vi tror de beholder plassen.

Trener: Mathias Nylund

Vårt Tips: 8 Plass

Voll

Voll har en meget spennende tropp, men de kommer til å få slite i årets tettre pulje, lagene på øverste og nederste halvdel vil nok ikke vinne med mange poeng, men Voll vil ikke nå opp til de beste å vi tror dessverre dem går ned. De har en spennede trener ved navn Jørgen Høgmo (i familie med Per Mathias Høgmo)

Trener: Jørgen Høgmo

Vårt Tips: 12 Plass

Nærbø
Da har vi endeligkommet fram til det siste laget i denne vuderingen å det er Nærbø. Folk kjenner til Nærbø som en plass du kan gå på stranden og du kan gjøre andre kjekke ting, men dem har også et godt fotballag. Nærbø vil som vanlig kjempe oppe i toppen, å jeg tror dem vil være med helt inn, men at de gjerne ryker de siste 4-5 kampene. Paul Oyuga er en spennende forsterkning.

Trener: Bjørn Erik Taksdal

Vårt Tips: 4 Plass

Her er tabellen skikkelig:

1. Klepp

2. Eiger
3. Rosseland
4. Nærbø
5. Moi
6. Staal 2
7. Sokndal
8. Eik2
9. Figgjo
10. Varhaug

11. Ålgård 2
12. Voll

 

Toppscorer: Paul Oyuga

Dette var altså min vudering av 4 divisjon avdeling 2 Rogaland

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -