Werder Bremen vil hente Liverpool-talentet på lån

187

Werder Bremen prøver å hente Liverpool-talentet Marko Grujic på lån den kommende sesongen.

Marko Grujic har allerede vært igjennom en sesong i Bundesliga, hvor han tilbrakte tiden forrige sesong på lån hos Hertha Berlin. Nå har den serbiske Liverpool-spilleren muligheten til å fortsette å spille i Tyskland, ettersom Werder Bremen skal ha et sterkt ønske om å hente spilleren på lån.

Den tyske storavisen skriver nemlig i dag, at 23-åringen som har en markedsverdi på 18 millioner euro, som angivelig vil være helt uaktuelt for klubben å kjøpe spilleren. Derfor ser klubben heller på muligheten for å hente ham på lån for den kommende sesongen.

Uansett synes en overgang på permanent basis svært vanskelig for Werder Bremen. Marko Grujic har tidligere sagt at han ikke vil forlate Hertha Berlin ennå – det har han også gitt beskjed om til Liverpool. I stedet håper han på en ny sesong i den tyske hovedstaden og Hertha Berlins sportsdirektør har tidligere også uttrykt et sterkt ønske om å beholde ham minst en sesong til.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -