På grunn av treningsulykke: Tyskland må klare seg uten Löw de neste to kampene

341
Joachim Löw kan ikke lede det tyske landslaget mot Hviterussland og Estland. Bilde: Granada, Wikimedia.

Joachim Löw skal ikke lede det tyske landslaget i EM-kvalifiseringen mot Hviterussland (8. juni) og Estland (11. juni). Den tyske landslagssjefen er i behandling etter en treningsulykke.

- Annonse -

Ifølge Tysklands fotballforbund (DFB) har Löw kvestet en arterie da han trente for en stund siden. Forbundet informerer at behandlingen går bra, men at legen har gitt Löw beskjed om å ta det med ro.

I stedet for Löw har Löws assistent Marcus Sorg ansvar for laget under de kommende kampene. Sorg får støtte av keepertreneren Andreas Köpke.

– Jeg føler meg bra, men må ta det litt med ro de neste fire ukene. Jeg er i permanent kontakt med mitt trenerteam og vi kommer også til å holde tett kontakt på telefon i tiden rundt de to landskampene. Marcus Sorg, Andy Köpke og Oliver Bierhoff har mye erfaring i samspillet, sier Löw til DFBs hjemmeside.

Landslagets sportsdirektør Oliver Bierhoff er enig i Löws vurdering.

– Det viktigste er at Jogi er helt frisk igjen om noen dager. Selv om man føler at han helst vil lede treningen, er det sikkert riktig å ta det med ro. Marcus Sorg og Andy Köpke er godt kjent med rutinene og laget, og kommuniserer uansett tett med Jogi, sier Bierhoff.

Kommentarer

kommentarer