På grunn av treningsulykke: Tyskland må klare seg uten Löw de neste to kampene

379
Joachim Löw kan ikke lede det tyske landslaget mot Hviterussland og Estland. Bilde: Granada, Wikimedia.

Joachim Löw skal ikke lede det tyske landslaget i EM-kvalifiseringen mot Hviterussland (8. juni) og Estland (11. juni). Den tyske landslagssjefen er i behandling etter en treningsulykke.

Ifølge Tysklands fotballforbund (DFB) har Löw kvestet en arterie da han trente for en stund siden. Forbundet informerer at behandlingen går bra, men at legen har gitt Löw beskjed om å ta det med ro.

I stedet for Löw har Löws assistent Marcus Sorg ansvar for laget under de kommende kampene. Sorg får støtte av keepertreneren Andreas Köpke.

– Jeg føler meg bra, men må ta det litt med ro de neste fire ukene. Jeg er i permanent kontakt med mitt trenerteam og vi kommer også til å holde tett kontakt på telefon i tiden rundt de to landskampene. Marcus Sorg, Andy Köpke og Oliver Bierhoff har mye erfaring i samspillet, sier Löw til DFBs hjemmeside.

Landslagets sportsdirektør Oliver Bierhoff er enig i Löws vurdering.

– Det viktigste er at Jogi er helt frisk igjen om noen dager. Selv om man føler at han helst vil lede treningen, er det sikkert riktig å ta det med ro. Marcus Sorg og Andy Köpke er godt kjent med rutinene og laget, og kommuniserer uansett tett med Jogi, sier Bierhoff.

Kommentarer

kommentarer