Mersad Selimbegovic forfremmet til ny hovedtrener i Regensburg

95
Foto: Jahn Regensburg logo

Jahn Regensburg har funnet en ny trener. Achim Beierlorzers tidligere assistent Mersad Selimbegovic blir også Beierlorzers etterfølger. Bosnierens kontrakt varer ut 2020/21-sesongen.

Etter to suksessrike sesonger med Regensburg (5. og 8. plass) signerte Beierlorzer en kontrakt med 1. FC Köln. Dermed trengte Regensburg en ny trener som klubben nå har funnet.

– Jeg gleder meg veldig til denne utfordringen. Jeg har selvfølgelig respekt for denne oppgaven. Jeg vet at det trenges hardt arbeid for at skal nå vårt mål om å etablere Jahn i 2. Bundesliga sammen. Jeg har dog stor tillit til mitt trenerteam, laget og alle som jobber i og rundt klubben for at vi nå dette ambisiøse målet, sier Selimbegovic til klubbens hjemmeside.

Selimbegovic har siden 2006 vært i Regensburg. Etter 99 kamper for klubben måtte han legge opp som spiller i 2012, men fortsatte å jobbe frivillig for klubben. Da 37-åringen var ferdig med utdanningen som trener, ble han assistenttrener til U21-laget. Senere ble han hovedtrener til U19-laget. I 2017 ble Selimbegovic forfremmet til førstelagets assistenttrener.

- Annonse -

– Mersad er etter alle krav vi har definert til stillingen som Jahn-trener, den utvilsomt mest passende kandidaten. Han identifiserer seg 100 prosent med Jahn og lever klubbens verdier, han står for Jahns spillemåte som trener og han har i sine tidligere funksjoner allerede påvist at han kan utvikle spillere. I tillegg er denne avgjørelsen også et tydelig signal til alle Jahn-medarbeidere at gode prestasjoner oppfattes og belønnes, sier Jahns sportssjef Christian Keller.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -