Moritz Nicolas klar for 1. FC Union Berlin

219

1. FC Union Berlin har gjort klubbens første avtale etter opprykket til Bundesliga.

Union Berlin har kommet til enighet med Borussia Mönchengladbach om en toårsavtale for målvakten Moritz Nicolas. Moritz Nicolas har skrevet under på en kontrakt som varer frem til 30.06.2021.

21-åringen som startet fotballkarrieren sin hos VfB Hüls. I 2012 ble han hentet til ungdomsakademiet til Rot-Weiss Essen. Sommeren 2015 gikk turen videre til andre laget til Borussia Mönchengladbach, ett år senere var han klar for profftilværelsen i klubben.

Forrige sesong fikk den 193 cm lange målvakten totalt 27 kamper for klubbens andrelag, hvor han sto ni ganger uten å slippe inn et eneste mål. I tillegg tilhører Moritz Nicolas troppen til U21- landslaget til Tyskland.

En veldig interessant spiller

– Moritz Nicolas er en veldig interessant, ung målvakt som har stort potensial. Vi er overbevist om at Moritz kan spille en viktig rolle i laget vårt kommende sesong, hvor han gjør laget vårt mer sterkere for den kommende Bundesliga-sesongen, sier Oliver Ruhnert, administrerende direktør for profesjonell fotball, om klubbens ny signering.

- Annonse -

Gleder seg til å spille for en slik klubb

– Jeg gleder meg til å ta steget til Øst-Berlin. Det at Union Berlin er en veldig spesiell klubb, det har du ikke bare sett de siste dagene. det har de vært i flere år. For meg handler det om å forbedre meg selv, integrere meg raskt inn i laget og gjøre jobben min skikkelig. Jeg vil samtidig bevise mitt keepertalent, sier han til klubbens hjemmeside.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -