4.div, 6.runde: Fu/Vo stoppet Kløftas seiersmarsj

326

Kløfta kom til bortemøte med Fu/Vo med 5 strake seirer, men det ble bråstopp da Fu/Vo vant 5-2. Nå er det kun Aurskog-Høland som står uten poengtap etter at laget vant 3-1 over Strømmen 2. Laget står med 5 strake seirer, og hengekampen er nettopp mot Fu/Vo, en kamp som ble utsatt fra åpningsrunden.

Raumnes & Årnes innkasserte sin første seier, etter 5 strake tap, da laget vant 7-1 over Fet.

Sørumsand ledet 3 ganger i løpet av hjemmekampen mot Eidsvold Turn 2, men gjestene halte i land en 5-4 seier.

RESULTATER 6.SERIERUNDE:

Fu/Vo – Kløfta 5-2

7 forskjellige målscorere der Kløfta gikk på sitt første tap foran 250 tilskuere på Funnefoss gress

rapport fra hjemmelagets trener, Ørjan Heiberg: Var en kamp vi kontrollerte og vant fullt fortjent. Bør scoret flere. All ære til gutta for innsats og innstilling. Deilig!

Ditt inntrykk av Kløfta som motstander? Et godt lag med mange styrker. Vi fikk nøytralisert de. Vi utnyttet også svakhetene dems godt, avslutter Heiberg til fotballnerd.no

Blaker – Ull/Kisa 2 0-0

tilsvarende oppgjør i fjor, endte med 3-0.

Aurskog-Høland – Strømmen 2 3-1

Strømmen 2 ledet 1-0 ved pause, men fikk Mansour Gueye utvist med direkte rødt kort etter 59.min, på stillingen 0-1.

Sørumsand – Eidsvold Turn 2 3-4

4.div: Sørumsand ledet 1-0, 2-1 og 3-2, men tapte 3-4 for Eidsvold Turn 2

Hauerseter – Rælingen 2-2

rapport fra hjemmelagets keeper, Joakim Patrix FoureauVi er det bedre laget i første omgang når Rælingen ligger litt dypere og la oss diktere kampen, og kampen er sjansefattig frem til vi scorer 1-0 gjennom ett fantastisk løp fra Stian Pettersen og nydelig pasning fra Vetle Eriksen, helt alene med keeper skyter Stian under honom og 1-0.

Etter pause så blir Rælingen betydelig mye mer aggressivt og stresser oss skikkelig, men føles ganske trygt frem til sånn cirka 60 min da det blir kaos. Treneren til Rælingen blir uppvist på tribunen og de gule korten kastes opp til høyre og venstre utav dommeren, som jeg syns hanterer situasjonerna veldig bra.

Rælingen får en scoring annullert etter en retur fra meg der vår back blir taklet før han får trykket ballen inn.. æven de imponerende av dagens dommer og ta den avgjørelsen som hvertfall jeg syntes såg korrekt ut.

Men etter de så føles det som att Rælingen virkelig er på gang og vi sliter skikkelig med å få tak i ballen. Rælingen får ett stort press mot målet med en del farliga cornere og innlegg. Og i den 80 minutten får vi ett unødvendig rødt kort da Abdirahman Hassan skyter vekk ballen litt vel hardt etter fløyta og hans andre gule kort kommer opp.

På samme frispark får deres spiller en kjempetreff fra cirka 23 m og kvittering. Da begynner vi å våkne litt igjen, men må forsvare poengen vi har grunnet det røde kortet. Men så i den 89:e minutten kommer Rælingen igjennom for første gang og blir ett friläge, vår midtstopper hakker opp i spissen dems som trynar og dommeren dømer straffe. (Føltes riktig). Tjernsli lurer meg til feil hjørne og de føltes ekstremt tungt, men vi får opp ett anfall der Petter Blaker prøver seg fra cirka 25-30 m ut og får en kula som vobbler skikkelig i lufta og keeperen blir overspilt, 2-2 i 92e.

Etter kampen så føler jeg att tross massivt trykk i andre omgang så er uavgjort ett rettvist resultat. Sterkt å ta poeng når vi ikke alls kommer opp i standard i andreomgangen, avslutter Joakim til fotballnerd.no

Skedsmo 2 – Eidsvold IF 5-0

Raumnes & Årnes – Fet 7-1

4.div.: Raumnes & Årnes valset over Fet – vant 7-1 og årets første seier