Aalesund med fortjent seier på hjemmebane

164
Aalesund vinner 1-0 mot KFUM Oslo i kveld. Her avbildet i forbindelse med kampen mot Mjøndalen i 2020. Foto: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no

(Aalesund – KFUM Oslo 1-0) Tangotrøyene innkasserte sesongens andre trepoenger i en kamp de førte store deler av.

Aalesund førte store deler av kampen, men KFUM Oslo hadde også sine sjanser i kveld. Det skulle imidlertid gå 63 minutter før Aalesund får hull på byllen. Frispark midt på halvdelen til KFUM Oslo. Simen Balkan slår et flott frispark som kaptein Torbjørn Agdestein stusser i mål via stolpen.

Det er en skuffet KFUM Oslo-midtstopper Jesper Taaje som Fotballnerd.no prater med etter kampen:

– Vi har sjanser nok til å lede til pause, men vi gir bort litt enkle brudd til Aalesund så de kunne fort hatt ett til to mål tidligere dem også. Vi slipper nok engang inn mål på dødball, omtrent reprise fra forrige kamp mot HamKam. Det er altfor sløvt, og det er de marginene der som gjør at vi sitter igjen med null poeng på de to siste kampene. Vi henger fullt med i spillet under begge kampene, men vi mangler den siste råskapen foran eget og motstander sitt mål. Det er sånne ting som kommer til og avgjøre kamper i OBOS-ligaen i år. Vi må bare steppe opp når ligaen er så jevn som den er, sier en skuffet Taaje til Fotballnerd.no

- Annonse -

KFUM Oslo hadde en stor sjanse ved Remi-André Svindland rett etter scoringen til Aalesund, men skuddet gikk på feil side av stolpen.

KFUM Oslo-kaptein Stian Sortevik var heller ingen fornøyd mann etter kampen:

– De trykker oss litt de første 20-25 minuttene uten å skape veldig mye. Etter det kommer vi mer inn i kampen, og har noen ganske store sjanser. I andre omgang får vi til for lite. Etter dødballmålet deres kan de ta det mer med ro og får styre en del. Skuffende at vi ikke klarer å få en skikkelig sluttspurt, og at vi slipper inn på dødball igjen. Vi må begynne å skape enda mer offensivt hvis vi skal ta 3 poengere, sier Sortevik til Fotballnerd.no

KFUM går for scoringer på slutten av kampen, noe som resulterer i to store overgangsmuligheter for Aalesund. Først ved Kristoffer Ødemarksbakken, men skuddet blir blokkert. Like etterpå er det innbytter Mamadou Diaw som får muligheten, men den blir også resultatløs. Aalesund vinner dermed kampen 1-0.

Aalesund reiser til Kristiansand for å møte Start førstkommende lørdag, mens KFUM Oslo tar i mot Ullensaker/Kisa neste mandag.

Vi oppdaterer saken med flere reaksjoner så fort vi har fått de involverte i tale.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -