Avd. 2. Runde 5: Lars Følstad matchvinner da Lørenskog slo Skedsmo 1-0

243

Lørenskog vant lokalderbyet mot Skedsmo takket være en scoring av Lars Følstad.

Bjørnevatn tok sin første hjemmeseier da Vestfossen ble sendt hjem med 1-0 tap.

Björn Olof Johan Berglund scoret hattrick for Kvik Halden da laget vant 5-1 borte mot Selbak. Eidsvold Turn vant også 5-1, da Valdres var på besøk.

Eidsvold Turn og Lørenskog topper tabellen med 13 poeng av 15 mulige. Selbak er jumbo med 0 poeng.

OBS! Oppdatering for 6.serierunde kommer sammen med 7.serierunde, dette grunnet utenlandsreise/ferie!

RESULTATER 5.SERIERUNDE:

Bjørnevatn – Vestfossen 1-0

281 tilskuere fikk se at Bjørnevatn tok sin første hjemmeseier for sesongen og sesongens andre seier. Kim-Gøran Nilsen ble matchvinner etter 57 minutter.

rapport fra Dan Michael Randa, hos hjemmelaget: 1.omgang starter Vestfossen best. De klarer å skaffe mange innkast og cornere fra start av. Vi blir trykket litt bakpå men står i mot de mange innleggene som kommer. Vi kommer oss litt med i kampen etterhvert og skaffer noen sjanser. Får et straffespark etter et innlegg som en Vestfossen spiller er uheldig og treffer hånda. Den bommes dessverre på. En god redning av keeper og ikke fullt så bra utnyttet av spissen vår. (Meg) Er ganske jevnt med sjanser, begge lagene har 2-3 brukbare muligheter men 0-0 til pause.

2.omg starter vi mye bedre, klarer å stenge riktige rom og er rett og slett mer aggressiv. Kommer til et par gode muligheter samtidig som vi klarer å hindre Vestfossen i dems spill. Etter 70 min ca får kaptein Hallvar ballen i baklinjen, slår en lang pasning til meg som stusser ballen med brystet videre til Kim Gjøran Nilsen som havner i duell med en Vestfossen spiller på 16 metern. Kim lurer spilleren og alene med keeper er han iskald å setter inn 1-0. Vi legger oss litt bakpå og gjør det vanskelig for Vestfossen. De prøver å komme til innlegg men vi bryter og får noen gode overgangsmuligheter som burde vært utnyttet bedre. Vestfossen får til slutt et par store sjanser på slutten men det heades utfor og keeper Sarunas redder. Stor skryt til forsvaret som holder nullen mot et lag som har scoret i alle kamper og er veldig farlig på dødballer. Jevn kamp som er veldig deilig å vinne!, avslutter Dan Michael til fotballnerd.no

rapport fra Preben Røren, hos Vestfossen: Føler det er en kamp vi har god kontroll på egentlig, å styrer banespillet. Har flere gode muligheter for scoringer. Men det vil seg ikke, vi sliter med å få «spille» mål iår vi har jo nå 7 mål på 5 kamper og alt er på dødball. Vi mangler en stopper og vår eneste spiss, og det merkes…. vi møter ett lag som ligger lavt og kontrer og utnytter sjansen dem får godt. Men en kamp vi fortjente poeng, avslutter Preben til fotballnerd.no

Skjetten – Østsiden 0-0

hjemmelagets spiller, Jørgen Slorafoss, fikk sitt andre gule kort i sluttminuttet, dermed rødt kort.

Lørenskog – Skedsmo 1-0

Lars Følstad ble matchvinner med sin scoring etter 36  min foran 124 tilskuere.

Lars Følstad kommer med følgende analyse: Dårlig kamp. Vi oppdager raskt at vi ikke har noen god dag på jobben, samtidig som Skedsmo er aggressive. Vi får aldri satt i gang spillet vårt før vi får et litt heldig mål. Etter målet synes jeg vi har god kontroll, og slipper ikke Skedsmo til mange sjanser. Klarer ikke å opprettholde trykket i andre omgang, som ender opp med å bli skikkelig Hawaii-fotball. Har tålig bra kontroll på Skedsmo uansett, og slipper til kun noen sjanser. Burde også omsatt noen av kontringene våre til mål og drept kampen. Alt i alt en meget svak kamp, men viser styrke med å vinne selv på dårlige dager, avslutter Følstad til fotballnerd.no

Eidsvold TF – Valdres 5-1

hjemmelaget snudde 0-1 (pauseresultatet) til 5-1 seier over Valdres.

Selbak – Kvik Halden 1-5

bortelagets spiss, Björn Olof Johan Berglund, ble «man of the match» med sitt hattrick. Hans lagkamerat, Mathias Engebretsen, fikk sitt andre gule kort etter 12 (!) min, dermed marsjordre. Da var stillingen 0-1, så selv med 10 mann, klarer Kvik Halden å vinne 5-1 i Selbak.

Kråkerøy – Strømsgodset TF 2 2-5

7 forskjellige målscorere hvorav et selvmål.

Lillestrøm 2 – Gjelleråsen 4-3

Gjelleråsen ledet 2-1 ved pause, men hjemmelaget snudde kampen og vant 4-3 der et straffemål av Ebiye Moses i det 90.min sikret seieren, hans andre mål i kampen.