Avd. 1. Runde 5: Raufoss Fotballs seiersmarsj fortsetter – vant 1-0 over Alta

601
Det er jubelscener på Raufoss etter en ny seier. Her gratulerer trener, Christian Johnsen, matchvinner Anton Henningsson. Foto: raufossfotball.no

Raufoss er i en klasse for seg selv etter en ny sterk seier – nå var det Alta som ble slått 1-0 på Raufoss etter en scoring av klubbens toppscorer, Anton Henningsson, hans 7 mål i sesongen. 15 av 15 mulige poeng er fakta og har nå 6 poengs forsprang på Asker, Alta, Grorud og Fram. En imponerende start av Raufoss Fotball.

Moss FK tok sin andre ligaseier da laget vant 6-1 borte mot Odd 2, der Håvard Segtnan Thun scoret hattrick.

Bærum vant 6-0 over Mjølner, mens Nybergsund IL Trysil vant 3-1 over tabelljumbo Stabæk 2.

Elverum avgjorde kampen i 2.omgang mot Grorud etter det sto 1-1 ved pause. Tre scoringer fra hjemmelaget gav en overbevisende 4-1 seier, i en kamp der Jonas Enkerud scoret to av målene, hvorav et fra krittmerket.

Bosse Kevin Elie Beugre ble matchvinner da Fram vant 1-0 over Asker. Scoringen kom etter 31 minutter.

Hønefoss BK tok sitt første poeng da det ble 1-1 mot Fredrikstad.

OBS! Oppdatering for 6.serierunde kommer sammen med 7.serierunde, dette grunnet utenlandsreise/ferie!

RESULTATER 5.SERIERUNDE:

Elverum – Grorud 4-1

foran 357 tilskuere på Elverum Stadion, scoret Jonas Enkerud to av lagets fire mål for Elverum.

Fram – Asker 1-0

Raufoss – Alta 1-0

referat fra raufossfotball.no

Bærum – Mjølner 6-0

hjemmelagets spiller, Emanuel Kot Chol Tafesse, scoret to av Bærums seks mål i kampen mot Narvik-laget, Mjølner. Kun 49 tilskuere var møtt opp til kamp.

rapport fra Mjølners keeper, Daniel Dehnes Ravneng; De første 28 minuttene så er det vi som styrer alt, men så får de et heldig mål. Etter dette så åpner kampen seg litt mer, men Bærum lager mål og ikke vi. Andre omgang derimot, den er det Bærum som styrer. Vi får ikke til noe og pådrar oss to skader. Den kampen her er bare å legge i glemmeboka, avslutter Daniel til fotballnerd.no

Nybergsund IL Trysil – Stabæk 2 3-1

rapport fra Jarl Andre Storbæk, trener for hjemmelaget: Stabæk 2 kom med samme lag som tok 1 poeng mot Elverum forrige runde. Etter en jevnspilt første omgang valgte vi å endre på topp. Feisal kom inn som spiss for å utfordre stopperne i rommet foran dem, ta på seg press å spille andre igjennom. Vi scorer først etter godt forarbeid av Sofian sin første involvering. Mathias er først på ballen og scorer. 2-0 kommer etter Feisal dribler seg inn fra venstre og setter ballen tilbake i samme side. Stabæk scorer så et fint mål før vi får æren av å sette inn 3-1 da Awat trekker seg inn fra venstre og triller ballen kontrollert inn til seier mot slutten av kampen, avslutter Storbæk til fotballnerd.no

Odd 2 – Moss 1-6

Odd 2 gikk på sitt første hjemmetap mens Moss FK innkasserte sin første borteseier for sesongen.

rapport fra Moss FKs, Håvard Segtnan Thun: Vi starter bra med mye godt angrepsspill og blir belønnet med 3 veldig tidlige mål. Videre fortsetter vi med mye flott og effektivt angrepsspill, samt solid forsvarsspill. Vi klarer å holde trykket og konsentrasjonen oppe som alt i alt resulterer i et godt sluttresultat, avslutter Håvard til fotballnerd.no

Hønefoss BK – Fredrikstad 1-1 (spilt idag)