Avd. 3, 4.runde: Åssiden tok sin første seier da Urædd ble slått 3-0

469

Åssiden og Urædd rykket opp til 3.div ifjor og før avspark var hjemmelaget uten poeng. Urædd kom uten Olivier Occean, som ble utvist i forrige ligakamp. Åssiden kunne juble over sin første seier etter 3-0 der Eren Sünbül (2) og Ahmet Cetin scoret målene.

Halsen og Sandefjord Fotball 2 står begge med full pott etter 4 kamper, mens Ørn Horten, som vant hele 5-0 borte mot Vindbjart, er å finne på 3.plass med 10 poeng.

Start 2 er eneste lag med 0 poeng etter 4 kamper. Nå ble det 2-5 tap hjemme for Sola.

RESULTATER 4.SERIERUNDE:

Staal Jørpeland – Halsen 1-2

hjemmelagets spiller, Even Østensen, har følgende kampanalyse av 1-2 tapet for serielederen: Halsen var gode, mange spillere som var tekniske og gjorde det vanskelig for oss. Men Staal var godt med fra start og vi fikk et tidlig mål som Erik Steinsland satt sikkert. Etter det føler jeg Staal er det farligste laget til pause der vi skaper noen små farligheter men ikke av den store sorten. 1 min før pause utligner Halsen på en flott overgang etter ein rekke dårlige innvolveringer av oss. Andre omgang blir en krig der Staal blir hengende etter og sliter med å skape noe for et godt og samspillt bortelag.

1-2 målet kommer rett etter pause. Et frispark som går via en Staalspiller og i mål. Et surt tap, der jeg mener 1-1 hadde vert et rettferdig resultat, avslutter Østensen til fotballnerd.no

Start 2 – Sola Fotball 2-5

Vindbjart – Ørn Horten 0-5

bortelagets spiller med 7 på ryggen, Artan Brovina, har følgende kampanalyse å by på: Vi møter et Vindbjart lag som starter kampen med høyt press og som er aggressive. Etter de første 20 minuttene der kampen er jevn, tar vi mer over. Vi får to scoringer før pause og forventer at vi kommer til å møte et Vindbjart lag som kommer i 100 til andre omgang. Det blir derimot ingen respons fra Vindbjart og vi vinner komfortabelt 5-0 borte mot en av opprykksfavorittene. Mitt mål: Vi vinner ballen gunstig og setter opp noen fine kombinasjoner som resulterer til at jeg får en enkel jobb med å sette inn 0-3 målet, avslutter Brovina til fotballnerd.no

FK Tønsberg – Donn 2-1

Åssiden – Urædd 3-0

Madla – Egersunds 2 3-1

Pors – Sandefjord Fotball 2 2-3