Avd. 6: Kampanalyser/fakta 11.runde: Fu/Vo snudde 0-2 til 3-2 seier i Alta

420
Kim Brenna. Arkivfoto: Høviskeland,fotballnerd

Funnefoss/Vormsund lå under med 0-2 ved pause i Alta, men en god 2.omg snudde kampen og Fu/Vo vant 3-2 med en scoring på overtid ved lagets toppscorer, Kim-Andrè Brenna.

Harstad vant 7-2 (!) hjemme mot Skjervøy, mens Mjølner liker seg best på bortebane – nå en ny borteseier mot Fløya. Mjølner har vunnet samtlige 6 bortekamper og er eneste laget i avdelingen uten poengtap på bortebane!

Nevner at Skjervøy har tapt de siste 3 kampene og sluppet inn 17 mål!

Tromsø 2 tapte hjemme mot Senja, noe som igjen betyr at Tromsø 2 er det eneste laget uten hjemmeseier i avdelingen.

Resultater 11.serierunde:

24.06: Lørenskog – Skedsmo 1-1 (L: Arjona 76 /S: Shurdhiqi 31)

Bortelagets spiller og målscorer, Mergim Shurdhiqi, fikk direkte rødt kort etter 74 min da laget ledet 1-0 borte mot Lørenskog.

Skedsmo er fortsatt ubeseiret etter 11 serierunder, mens Lørenskog spilte sin første uavgjorte hjemmekamp for sesongen.

24.06: Fløya – Mjølner 2-3 (F: Skaue 76, selvmål 81 /M: Torvanger 17, Fjellbakk 44,79)

Mjølner har vunnet samtlige 6 bortekamper!

24.06: Harstad – Skjervøy 7-2 (H: Laitila 7, Ellefsen 9,76, Arntsen 36, Kjelseth 41, Andersen 58 str, Ringberg 83 /S: Kvikne 61, Johansen 89)

hjemmelaget vant med solide 7-2 over Skjervøy, og vi fikk følgende enkle oppsummering av Gabriel Andersen hos Harstad: –  En kamp som vi fullstendig dominere. Og kunne leda mere enn 4-0 til pause, og vunnet mer enn 7-2, avslutter Andersen

24.06: Sortland – Salangen 4-1 (S: Fjellberg selvmål 26, Karlsen 81, Fredriksen 85, Mes 90 /S: Fitzgerald 77)

hjemmelagets spiller, Isak Svendsen, har følgende kampanalyse å dele: – Vi var vel det beste laget og kontrollerte mesteparten av spillet men brente mange store sjansen i første omgang. Datt litt av i andre omgang og slapp inn 1-1 målet og klarte å komme oss tilbake i kampen og dominerte de siste 10-15 min som gjør at vi vant 4-1, avslutter Svendsen til fotballnerd.no

25.06: Alta 2 – Funnefoss/Vormsund 2-3 (A: Gaup 11, Kjellmann 22/FV: Karlsen 51, Dæhlie 53, Brenna 90)

Fu/Vo snudde 0-2 ved pause til å vinne 3-2 i Alta der Kim-Andrè Brenna scoret vinnermålet på overtid.

fotballnerd.no fikk følgende kampanalyse av trener, Ørjan Heiberg, i Fu/Vo:En omgang hver hvor vi tilslutt vinner fortjent utifra sjanser og kampbildet. Vi skaper over 10 målsjanser og slipper til dem 4-5 ganger. Vi er ikke med i kampen før det står 0-2 etter 20 min. Etter det er vi ok i første omg, men får ikke hull på byllen. I pausen har vi en god prat og gjør noen justeringer. Dette respondere gutta veldig bra på, og vi snur kampen. En veldig deilig seier, avslutter Heiberg

25.06: Skjetten – Lillestrøm 2 2-0 (S: Daly 40,66)

Robin Daly scoret begge målene i 2-0 seieren over LSK 2 i en kamp der hans lagkamerater, Casper Reynols Venstad (69.min) og Fabian Ozemoya Egbele (80 min) ble utvist grunnet to gule kort hver i kampen.

vi fikk følgende kampanalyse av Skjettens spiller og kaptein, Andreas Eriksen:Jeg syns vi starter kampen best og får kampen inn i vårt spor. Lite farligheter fra LSK2 igjennom hele kampen egentlig, vi får 1-0 før pause uten å imponere veldig. Starter 2.omgang bedre men får rødt kort ganske tidlig, noe som preger kampen litt. Men LSK2 er fryktelig tamme og vi føler vi kontrollerer kampen ut og vinner greit 2-0. Ingen stor kamp av oss men det er vanskelig å dominere med 2 mann ute, avslutter Eriksen

26.06: Tromsø 2 – Senja 0-1 (S:?)

Forrige oppgjør i mai 2016, endte med en overbevisende 6-1 seier til Tromsø 2. Tromsø 2 har fortsatt ikke vunnet på hjemmebane i år, og det som det eneste laget i avdelingen.