Avd. 6. Runde 1: Frigg Oslo sendte Stålkameratene hjem med 7-1 tap

348

Stålkam gjestet Frigg Oslo i serieåpningen, og måtte hente 7 baller ut av sitt eget mål. Vital Curtis Kaba scoret hattrick for Frigg Oslo.

Lyn vant 3-0 over nyopprykkede Melbo, mens Korsvoll fikk hele 3 spillere utvist da laget tapte 3-5 hjemme for Harstad! Korsvoll ledet 3-1 ved pause.

RESULTATER 1.RUNDE:

Finnsnes – Skjervøy 3-1

Senja – Skarp 0-1

Frigg – Stålkam 7-1

bortelagets spiller, Moise Nsuanda, får direkte rødt kort etter 2 (!) minutter.

rapport fra Friggs Jostein Lundemoen: Stål fikk seg en stri tur til Oslo. De fikk rødt kort etter få minutter i første omgang etter at stopperen dems dro ned vår spiss som bakerste mann. De tok allikevel ledelsen etter 15-20 min ved en corner. Men etter den scoringen var det bare ett spørsmål om hvor stor seieren vår skulle bli. Vi fikk fart på ballen, de kom ikke oppi oss i press og vi ruller opp det ene angrepet etter det andre hvor det hagler med sjanser. Vi scorer 4 mål siste 15 min av første omgang. 2 omgang så kontrollerer vi helt banespillet og velger mer med omhu når vi ønsker å angripe. De prøver å mure igjen og satser på kontringer. Vi bruker alle 5 byttene og putter på 3 mål til, avslutter Lundemoen til fotballnerd.no

Lyn – Melbo 3-0

Lyns kaptein, Benjamin Nessjø Nyheim, har følgende rapport å by på: Vi scorer etter 50 sekunder og har total kontroll derifra og inn. Bommer på flere 100% sjanser på åpent mål og alene med keeper, så seieren kunne (og burde) vært større. Tror ikke Melbo har et skudd på mål heller. Vi tar med oss en solid gjennomført kamp og skal jobbe med å bli mer effektive fremover, avslutter Nyheim til fotballnerd.no

Korsvoll – Harstad 3-5

Korsvoll fikk 3 spillere utvist: Anders Winther Kogstad (64.min og 2 gule), Bo David Lundström (79.min og 2 gule) samt Erlend Bergwitz Saur (89.min og direkte rødt)

Grei – Junkeren 2-3

Ivar Johannes Jakobsen Unhjem scoret to mål for Junkeren.

Sortland – Fløya 2-3

hele 9 (!) spillere debuterte for Sortland, der to av de scoret målene for hjemmelaget (Tarasovs og Juchno), mens èn scoret selvmål (Gunevic)