Bekreftet: Lyn 1896 henter tilbake Hatling

293
Lyn henter forsterkning.

Even Rui Hatling er tilbake i Lyn 1896 FK etter et lengre opphold i Stabæk.

Det melder Lyn 1896 FK på sin egen hjemmeside onsdag.

Etter flere uker med spekulasjoner er det endelig klart at Even Hatling vender tilbake til Lyn. Nå er det klart at spilleren som i 2019 valgte å ta turen vestover til Nadderud og spill for Stabæk. Etter et 2020 år med fantastisk utvikling på et solid Stabæk-lag. Tar han nå turen for å ta opp kampen med lyns bestespillere for den kommende sesongen.

En spennende spiller

Klubben skriver på sine hjemmeside at Even har de rette holdningene, og virker dedikert i arbeidsoppgavene sine. Hatling beskrives som en veldig smart spiller, med bra løpskraft og har vanvittig ferdigheter, noe som kan love godt for den kommende sesongen.

- Annonse -

Lyn gutt 

Hatling er tidligere interkretsmestere med Lyn gutter-02. Han er også en vaskekte Lyn-gutt. en spennende signering for Lyn 1896 FK. Som for alvor har markert seg på overgangsmarkedet denne sommeren.

Denne artikkelen er skrevet av lagansvarlig skribent i breddefotballen. Vi ønsker oss flere lagansvarlige skribenter. Les mer her

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -