Stovner fotball tapte i serieåpningen

199

Det så lenge ut til at Stovner Sportsklubb skulle få med seg et poeng i hjemmekampen mot Toten.


Stovner Sportsklubb serieåpnet hjemme mot FK Toten i Norsk Tipping-ligaen avd 1. Det var noe intense åpningsminutter mellom lagene. Etterhvert virket det som om hjemmelaget var fryktelig nervøst. Gjestene tok ledelsen etter 34 minutter spilt av kampen.Men Stovner ga seg imidlertid ikke og utliknet ved Sohaib Mohammad Khan to minutter før pause.

Bedre med i andre omgang

Etter pausen var Stovner med for fullt, men de klarte likevel ikke å hindre Toten i å gå i ledelsen på ny idet timen var spilt i oppgjøret. Stovner-kapteinen Kasper Amdal kom frempå, og kun tre minutter senere sørget han for balanse i regnskapet igjen med sin utlikning fra straffemerket.

Surt poeng tap

Etterhvert viste seg at kampen skulle bølge voldsomt frem og tilbake, og lenge så det ut til å gå mot poengdeling i oppgjøret. Riktig nok hadde hjemmelaget en ball i nettet som ble feilaktig annullert. Det var ingen av lagene som klarte å presse frem seiersmålet trudde alle fremmøte på Stovner kunstgress, men det skulle vise seg å bli en vinner av oppgjøret.


Etter et skuddforsøk fra hjemmelaget, dundret gjestene fremover i banen. Etter et skuddforsøk som ble til en retur. Skulle alle tre poeng bli med Toten hjemover. Skudd nummer to endte nede ved stolpen til Stovner-keeper Michael Lie. Dermed var det gjestene som tok med seg alle poengene i en intens kamp mellom lagene.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -
- Annonse -