Costa Rica med en sikker seier over Nord-Irland

251
Costa Rica flagg

Costa Rica hadde ingen problemer med å slå Nord-Irland i lørdagens treningskamp.

Costa Rica startet oppkjøringen til VM i fotball med en solid seier over Nord-Irland, og det ble en bra opplevelse for laget som skal delta i VM i Russland til sommeren. Allerede etter en halvtime spilt sto det 1-0 til Costaricanerne etter mål av  Johan Venegas – og stillingen holdt seg til pause.

I andre omgang startet Costa Rica ut i et voldsomt tempo, og fikk til slutt målene. Først var det Joel Campbell som økte ledelsen til 2-0, like etter var det Francisco Calvo som la på til 3-0. Som også ble sluttresultatet.

Costa Rica skal spille to treningskamper til før VM alvoret starter. Først skal dem spille mot England. Før den siste kampen blir mot Belgia. Før avreise til VM, hvor dem møter Serbia i første kamp den 17. juni.