Deila: – Celtic vil være bedre rustet for Europa neste år

117

Deila: – Celtic vil være bedre rustet for Europa neste år

Ronny Deila var svært fornøyd etter 1-1 borte mot Fenerbache i Europaligaen torsdag. Nå lover nordmannen bedre Europa-prestasjoner neste sesong.

Etter å ha havnet under 1-0 seks minutter før pause, kom Celtic tilbake etter 74 minutter og utlignet ved Kris Commons, bare minutter etter at hjemmelagets Diego hadde fått det røde kortet.

Celtic hadde kun æren å spille for, da de allerede var slått ut av gruppespillet, men tok likevel et sterkt bortepoeng. Ronny Deila var svært fornøyd med laget sitt etter kampen.

– Det er tøft å komme hit. Vi møtte et veldig godt lag, og vi gjorde en veldig god forestilling, sa Deila til fremmøtte reportere etter kampen.

- Annonse -

Deila har vært utsatt for mye kritikk for sine prestasjoner i Europa, hvor de blant annet har røket ut av Champions League play-off to år på rad, og nå også blitt slått ut av gruppespillet i Europaligaen. Deila har imidlertid stor tro på at laget hans vil hevde seg i Europa neste sesong.

– Å få med seg noe fra Fenerbache er tøft. Vi hadde mange spillere her i dag uten veldig mye erfaring i Europa, så det var en god prestasjon. Vi vet hva vi vil og vi vet hva som trengs. Vi vil gjøre alt vi kan for å gjøre det bedre neste sesong, fortalte Deila.

Celtic endte sist i Gruppe A med sine tre poeng.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -