Everton stjal seieren

121

Everton stjal seieren

West Bromwich og Everton møttes for å avslutte den sjuende Premier League runden

West Bromwich hadde ikke sluppet inn mål på seks timer og Everton hadde til gode å slippe inn mål på bortebane denne sesongen, det så lenge ut til at dette ikke kom til å endre seg etter den første omgangen.

Det var en svært lite innholdsrik første omgang på The Hawthorns. To lag som var særdeles slurvete og var svært upresise i nesten alt som ble foretatt. Begge lag hadde hver sin brukbare målsjanse ved henholdsvis James Morrison og Ross Barkley, men ingen av de maktet å sette ballen i mål.

Det så ut til at den særdeles kjedelige første omgangen skulle ende uavgjort helt til Funes Mori toppet en ellers fryktelig svak første omgang med å ta med seg et utspill fra Tim Howard rett i bena på en West Bromwich spiller, dette maktet hjemmelaget å utnytte og Saido Berahino fikk sette inn omgangens eneste scoring. Dette var 22 åringen sin andre scoring på to kamper.

- Annonse -

Tidlig WBA scoring

Begge lag var uendret til andre omgang, men begge lag maktet å heve nivået. Drøyt ti minutter ut i omgangen fikk hjemmelaget hjørnespark og utførte noe som så ut som et innøvd trekk, Ross Barkley slapp markeringen på Craig Dawson og forsvarsspilleren sendte vertene i en 2-0 ledelse.

Everton nektet å la seg knekke og kun få minutter etter å ha havnet under med to mål sendte Gerard Deulofeu et meget flott innlegg som Romelu Lukaku headet inn og sørget for at de blåkledde fra Merseyside igjen var med i kampen.

Med dette var gjestene med i kampen igjen og presset på. James McCarthy forsøkte å hjelpe laget sitt på uærlig vis og fikk gult kort for filming, noe som var en korrekt avgjørelse.

Etter 75 minutter kom den etterlengtede utligningen for gjestene, innbytter Arouna Konè ble spilt igjennom av Romelu Lukaku og nigerianeren satte inn 2-2. En scoring som muligens burde blitt avblåst for offside.

Lukaku med sin andre

Begge lag var ute etter den avgjørende 3-2 scoringen og etter snaue 85 minutter fikk Gerard Deulofeu nok en gang slå inn i boksen og nok en gang var Romelu Lukaku på plass. I ettertid viser TV bildene at ballen er borti hånda til Lukaku, men uten noe særlig grunnlag til å se på som en forseelse.

Hjemmelaget prøvde å hente seg inn igjen, men Everton tok med seg alle 3 poengene til Merseyside.

Slik stilte lagene:
West Bromwich:           
Boaz Myhill

Craig Dawson
Jonas Olsson (James Chester)
Johnny Evans
Chris Brunt

James Morrison
James McClean
Darren Fletcher
Claudio Yacob (Rickie Lambert)
Saido Berahino

Josè Rondon (Craig Gardner)

Everton:
Tim Howard

Tyias Browning (Darron Gibson)
Funes Mori
Phil Jagielka
Brendan Galloway

James McCarthy
Gareth Barry

Gerard Deulofeu
Ross Barkley
Steven Naismith (Arouna Konè)

Romelu Lukaku (Aaron Lennon)

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -