Slapp unna med skrekken: Leicester tok et stort skritt mot Premier League

46
Leicester tok et stort steg nærmere Premier League med seieren over West Bromwich. Foto: Skjermdump, Youtube.

West Bromwich vasset i sjanser, men Leicester holdt stand og tok et stort skritt mot opprykk til Premier League.

Nervøse ben i opprykksracet?

Leicester hadde tapt to kamper på rad i Championship, og derfor var det mye på spill før laget lørdag fikk besøk av West Bromwich.

Etter 22 minutter sendte Wilfred Ndidi ballen i nettet til 1-0.

Like før pause fikk Jamie Vardy sjansen til å doble ledelsen, men den erfarne avslutteren bommet fra straffemerket.

I starten av andre omgang kom West Bromwich frem til flere store sjanser, men Leicester holdt stand.

Etterpå gjorde Jamie Vardy opp for skaden med et mål til 2-0, før West Bromwich reduserte med et kvarter igjen å spille.

Mot slutten av kampen presset gjestene på for en utligning, men den kom aldri, og derfor er Leicester igjen nær ved å rykke opp til Premier League, ettersom laget nå leder Championship og har fire poeng ned til Leeds på tredjeplass.

Det gjenstår kun tre kamper for Leicester.

Engelsk fotball diskuterer du i vår FB-gruppe: Vi som følger engelsk fotball

Arsène Wenger: – Vi kjempet som gale for å hente ham