Flere tippeligaspillere skifter klubb

465

Flere tippeligaspillere skifter klubb

Det har i den siste tiden vært flere tippeligaspillere som har skiftet beite, og nå nyligst kan en nevne Gustav Mendonca Wikheim fra Strømsgodset til det 8-delsfinaleklare Champions League-laget Gent, Jørgen Horn også fra Strømsgodset til den svenske toppklubben Elfsborg, Stian Ringstad fra Lillestrøm til øverste del av den portugisiske toppdivisjonen og Braga, Joakim Våge Nilsen fra Haugesund til Odd og Thomas Lehne Olsen fra Strømsgodset til Tromsø.

Mest spennende av disse overgangene er åpenbart Wikheim til Gent og Ringstad til Braga. Begge disse klubbene har høy status i europeisk fotball og kan enten fungere som et springbrett til enda større oppgaver eller eventuelt bli suksesshistorier i seg selv. Det krever såklart at begge spillerne gjør det bra i de nye klubbene.

Spesielt Gustav Mendonca Wikheim hadde en strålende sesong i Strømsgodset og bør ha alle forutsetninger for å kunne ta steget til et høyere nivå enn Tippeligaen. Kantspilleren har skrevet under på en kontrakt som strekker seg til sommeren 2019. Han har med andre ord nok av tid til å spille seg inn i laget til belgierne.

Stian Ringstad hadde derimot en svakere sesong enn forventet og det kom derfor som en ørliten overraskelse da det ble offentliggjort at backen var klar for Braga. Allikevel er det en spiller med mye potensiale som fort kan bli en solid forsterkning for portugiserne.

- Annonse -

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -