Før Kampen: Manchester United-Manchester City

455

Søndag 25.oktober er det klart for Manchester-derbyet. Ingen forventer noe mindre enn et fyverki av en fotballkamp.

Både Manchester United og City, kan dra godt nytte av 3 nye poeng. City på sin side, kan øke ledelsen, etter at West Ham vant hjemme mot Chelsea. United vil kunne gå forbi Arsenal, West Ham og City på tabellen og dermed klatre opp til første plass.

Nå skal det sies, City kommer med et svekket manskap, med både Nasri, Aguero og Silva ute. Aguero har vært en stor ressurs for «The Citizens». Så langt i sesongen, har argentineren scoret 6 mål.

For mange lag, er det en stor ulempe å ha spissen ute med skade. For andre er det ikke, hvis du ser på benken til Manchester City, så er det mer enn nok artelleri, til å finne åpninger i United-forsvaret. Pellegrini mener at, det blir ikke noe problem, tiltross for skadeproblemene til City,» I fjor hadde vi fire spisser ute og spilte med (James) Milner. Han scoret to mål på to-tre kamper da laget vårt satte til sammen 15 baller i nettet. Vi har spillere som kan variere måten å opptre på, og alle kan score.»

- Annonse -

Før derbyet har United-treneren utalt seg om kampen, «Det er ganske enkelt om du ser på fakta. De ligger på førsteplass, vi på tredje. De har bedre målforskjell og flere poeng. Så de er favoritter», fortalte Van Gaal.

United har åpnet sesongen solid, men har også noen skader foran Derbyet. Luke Shaw vil ikke være klar, etter oppgjøret mot PSV i Champions League. Han ble taklet meget stygt og det så mørkt ut for backen sin fotballkarriere en liten stund. I tillegg, vil ikke Young være klar til oppgjøret mellom de to storklubbene.

 

Kampen vises på TV2 Sumo og Sport Premium.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -